Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá malostranská terasa v Pálffy Paláci

U mnohých z nás se výraznější potřeba návštěvy restaurací “aktivuje” až v období, kdy si můžeme své oblíbené delikatesy vychutnávat na již otevřených zahrádkách či terasách. Častokrát je však náročné najít takové místo, kde se zcela vyhnete například procházejícímu davu turistů, kteří s pochopitelným záměrem vidět co nejvíce z pražských památek, anebo pořídit ten nejlepší snímek, zakopávají o vaše židle a stoly… Pokud si chcete dopřát skutečně ničím nerušený výhled, jako třeba na palácové zahrady a Pražský hrad, a umocnit tak tím svůj gastronomický zážitek, rozhodně stojí za to navštívit terasu restaurace Pálffy Palác. Najdete ji na poklidné Malé Straně v těsné blízkosti Valdštejnského náměstí. Nejenom malebný výhled do okolí, ale už samotný prostor skýtá půvabné místo pro příjemná setkání všeho druhu. Zdejší personál navíc vytvoří veškeré vnější předpoklady k tomu, aby se jakákoli obchodní schůzka stala maximálně příjemnou a ta soukromá, aby zůstala nadlouho ve vašich vzpomínkách. Kombinace výtečné kuchyně, kterou tu má pod pod palcem šéfkuchař Saravanan Kandadu, a magického prostředí, z terasy v Pálffy Paláci vytváří doslova oázu v rušném a uspěchaném velkoměstě, která se jen těžko opouští. Výhodou však je, že se kdykoliv můžete vrátit zpátky… Od posledního dubnového pátku se dveře terasy se na několik dalších měsíců otevřou a vy můžete ochutnat ze zcela nově připraveného menu. Dáte přednost carpacciu z mečouna, kachním prsíčkům marinovaných v chryzantémách, hovězímu Maminha steaku nebo grilovaným krevetám s pečenou okurkou a nori tempurou?

Celou aktuální nabídku naleznete na webových stránkách www.palffy.cz/cs/menu. A ceny nejsou nijak závratné – za obědové menu zaplatíte už od 390 Kč. Jako novinku pro novou sezónu si Pálffy Palác restaurant navíc přichystal možnost platby prostřednictvím virtuální měny Bitcoin.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.