Sociální sítě
Nahoru

Dokonalé spojení ultra prémiového kubánského rumu a doutníků

Havana Club představuje novinku ve svém portfoliu – ultra prémiový rum Havana Club Unión Cohiba Atmosphere, který je předurčen k harmonickému spojení s kubánskými doutníky, zejména s Cohiba Siglo VI. Novinka je jedinečným prestižním produktem v rámci kolekce prestižních rumů z řady Havana Club – Havana Club Icónica Collection – a potěší všechny znalce rumů i doutníků, kteří chtějí zažít pravou kubánskou kulturu. Havana Club Unión nabízí nejen spojení dvou světově uznávaných symbolů kvality (kubánského rumu a kubánských doutníků), ale představuje také spojení esencí jejich společného dědictví a země původu. Uvedení tohoto rumu na trh zároveň předznamenává spolupráci mezi dvěma nejvýraznějšími ikonami obou odvětví, kterými jsou Maestro Ronero značky Havana Club Asbel Morales a proslulý kubánský znalec doutníků Fernando Fernández. Díky společnému úsilí se jim podařilo spojit kubánské dědictví, tradici a know-how v harmonický celek. Při stvoření rumu Havana Club Unión se Asbel Morales nechal inspirovat procesem stárnutí tabákových listů, jejich mícháním a zráním. Vybral tedy nevelké várky unikátních rumů a ty pak nechal stárnout a opakovaně je míchal. Tímto způsobem stvořil špičkový rum, který skvěle doplňuje jemnou, zároveň však výraznou chuť klasického doutníku Cohiba Siglo VI. Balení v luxusním boxu z cedrového dřeva s logy Havana Club a Cohiba v elegantní kombinaci černé a zlaté barvy umocňuje jeho mimořádnou kvalitu. Čistý kruhový design láhve odpovídá výraznému tvaru vysoce ceněné kolekce Havana Club Icónica, která obsahuje vůbec nejprestižnější rumy této značky: Havana Club Selección de Maestros, Havana Club Añejo 15 Años a Havana Club Máximo Extra Añejo. Rum Havana Club Unión obsahuje 40 % alkoholu a tvoří nedílnou součást kolekce Havana Club Icónica. Rum bude uveden na trh ve více než 15 zemích, například na Kubě, v Číně, v Peru, v Německu či v Mexiku.

CHUŤOVÝ PROFIL

Vzhled

Hluboká jantarová záře, která je důkazem dlouhého přirozeného zrání.

Vůně

Bohatou vůni rumu vyvažuje dub a kouř s jemnými tóny citrusu, kokosového ořechu, sušeného ovoce a kávy.

Chuť

Jemně dřevitá na jazyku, s důrazem na chuť sladké vanilky, čokolády a sušeného ovoce.

Závěr

Velice bohatý aromatický závěr.

Doporučené podávání

Pomalé popíjení v čisté podobě nebo na ledu. Pro dokonalý požitek je nejlepší párování s doutníkem Cohiba Siglo VI. Od konce května bude Havana Club Unión dostupný v České republice, a to formou exkluzivního prodeje v Prestige Selection Shop v La Bodeguita del Medio Praha, do 31. 8. 2015. Následně bude Havana Club Unión dostupný i pro HORECA zákazníky ve velkoobchodech.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.