Sociální sítě
Nahoru

Dotek luxusu s novými slunečními brýlemi Cartier pro ženy

Cartier není pouze klenotník a hodinář, ale značka má dlouholetou tradici také ve výrobě luxusních doplňků, mezi které patří mimo jiné výroba slunečních a dioptrických brýlí. Cartier se může pyšnit, jako jedna z několika mála značek, výrobou ve své vlastní manufaktuře, situovanou v Paříži. S využitím tradičních řemesel a vysoké expertízy, brýle Cartier podléhají těm nejpřísnějším standardům. Každé brýle jsou drahocenným šperkem, určeným pro ty nejnáročnější klienty. BRÝLE TRINITY DE CARTIER V MÓDNÍM PUDROVÉM ODSTÍNU

Trinity de Cartier, symbol přátelství, věrnosti a lásky v dokonalém propojení bílého, žlutého a růžového zlata. Na jeho počátku stál v roce 1924 dnes již ikonický prsten, jehož harmonický kroužek prostoupil i kolekcemi slunečních brýlí. Ty jsou určené pro sebevědomou ženu, která touží podtrhnout svoji individualitu, a přitom zůstat tajemná, svůdná a elegantní. Letošní novinkou je rozšíření modelů brýlí o módní pudrovou barvu, jejíž pastelově růžový odstín obrouček doplňuje bílý lem na bočních hranách brýlí – hra se světlem, která brýle rozjasňuje a dodává ženě svěží a mladistvý vzhled. Brýle Trinity de Cartier představují minimalistickou luxusní eleganci: minimalistickou pro lehkost a čistotu půvabných obrouček z výjimečných materiálů, luxusní pak pro delikátnost drahocenných kroužků na spáncích, potažených palladiem. Gradalová skla s jemným tónováním se od horního okraje směrem k dolnímu postupně zesvětlují. Pro milovnice klasických barev jsou brýle dostupné také v černé nebo želvovinově hnědé barvě. RAFINOVANÝ KOČIČÍ POHLED S BRÝLEMI PANTHÈRE DIVINE

Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn či Marilyn Monroe, se svým tvarem kočičích očí oživují sluneční brýle Panthère Divine de Cartier slávu filmových hvězd a slavných žen, které tento protáhlý tvar brýlí proslavily. Jako symbol pověstné La Dolce Vity na pobřeží Italské a Francouzské riviéry, brýle zdůrazňují ženské rysy obličeje a jako vzácný šperk dokreslují osobnost a styl ženy. V provedení v prudce elegantní stříbrné variantě s kovovými částmi potaženými platinou nebo v hřejivé žluté potažené zlatem, brýle jsou ozdobeny panteřími skvrnami z černého smaltu. Že se jedná o ty nejluxusnější šperkařské brýle dokládá vzácný kabošon z perleti nebo onyxu na spáncích, charakteristický rys panteřích kolekcí domu Cartier.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.