Sociální sítě
Nahoru

Letní inspirace: originální děrování na kabelkách Tosca Blu

Léto je synonymem pro cestování a poznávání nových zemí. A právě vzdálené exotické destinace se staly inspirací pro letní kolekci kabelek Tosca Blu. Její jednotlivé linie svými názvy vyvolávají příjemné vzpomínky a připomínají dobrodružství prožité ve vzdálených zemích. Nálada kolekce je jako letní vánek, naplněný šuměním moře, teplým sluncem a intenzivními barvami od neutrálních tónů, přes svěží pastely, až po zářivé odstíny exotických květin. Přesně takovou je i kolekce Zanzibar. Exotické koření, pestrá kultura mísící arabské a africké prvky, tajemný podmořský svět i nádherná příroda v nitru ostrova, ležícího u východního pobřeží Afriky. To vše se zrcadlí v barevných kabelkách z jemné kůže, poutajících pozornost svým módním děrováním, které odhaluje kontrastní barvu na vnitřní straně tašek. Na výběr je v několika barevných kombinacích a velikostech, s popruhem přes rameno či s pevnými madly z bambusu. Odnímatelná kapsa z plátna ladí s barvou vnitřní strany kabelky a zapínání na zip uchovává všechny cennosti v bezpečí. Kabelky Zanzibar jsou skvělým doplňkem na dovolenou i do města: střídmé odstíny černé, béžové a šedivé doplní elegantní kancelářský look, zatímco zářivá fuchsiová, světle oranžová a tmavě béžová s červenou rozzáří každý plážový outfit. K dostání v buticích Tosca Blu:

Tosca Blu, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1

Tosca Blu, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.