Sociální sítě
Nahoru

Veletrh hodinek SEW se blíží

Brno bude hostit letos již 2. ročník prestižní akce Veletrh hodinek SEW. Nádherné prostory historické budovy Moravské Galerie se tak ve dnech 18. -19. září stanou centrem pro všechny milovníky a obdivovatele hodinářského umění z České i Slovenské republiky. Veletrh hodinek SEW je v našich končinách jedinečnou akcí, kde se představí renomované značky luxusních hodinek. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si exkluzivní modely limitovaných edicí hodinek na vlastním zápěstí a popřípadě je na místě i zakoupit. V rámci doprovodného programu vystoupí osobnosti hodinářského světa, odborníci i samotní tvůrci. Můžete se těšit nejen na ukázky hodinářské práce, ale dozvíte se také zajímavé informace z výroby a historie značek. O více informacích bude portál iLuxus průběžně informovat, stejně jako o finálním seznamu vystavujících značek. Vstupenky a další informace na www.sewbrno.com

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.