Sociální sítě
Nahoru

Chtěla byste mít během dne trochu více času? Vsaďte na tajemství Aussie

Nebyl by život o něco lepší, kdybychom mohli získat více času, kdybychom si pro sebe mohli vykouzlit nějaké chvilky navíc? Jak byste s nimi naložila? Představte si všechno to, co byste mohla dělat, kdybychom vám dali extra hodinku. Mohla byste se například podívat na oblíbený seriál, zajít si s přáteli na koktejl (nebo dva), nebo si dokonce třeba 20krát poslechnout svou oblíbenou písničku a zatančit si na ni. Možnosti jsou neomezené… Překvapení! Aussie vám každý den vytvořil pořádný kus času navíc, který můžete strávit čistě podle svého přání. Přeci jen, čas na nikoho nepočká (tak nějak se to říká), a nečekáme ani my! Teď máte příležitost využít trochu času navíc, který je pozorností od Aussie.

My v Aussie ovládáme tajemství svůdných a lesklých loken – mytí, vysoušení a úprava vlasů, pochopitelně s použitím vaší oblíbené kolekce od Aussie. Co ale situace, kdy vás více láká extra hodina strávená jinou aktivitou? Jestli jste si myslela, že Aussie už nemůže být zázračnější než dosud, pak se ještě jednou zamyslete… S hrdostí vám představujeme (slavnostní bubny, prosím) suchý šampon Miracle s láskou od Aussie. Je to jedinečný pomocník pro rychlou obnovu krásy, který vytvoří úžasně vypadající vlasy a zároveň vám poskytne pořádný kus času navíc, abyste s ním mohla naložit podle svého – chytré, že?

Aussie tak sám eliminoval dny neposlušných vlasů díky svým dvěma variantám suchých šamponů Miracle, které jsou určené pro rozdílné potřeby vlasů: Aussome Volume a Colour Mate. Ještě lépe, každá varianta pomáhá redukovat nepříjemné, nahromaděné a nehezké zbytky bílého prachu, které můžete mít při používání jiných suchých šamponů. Místo toho budou vaše vlasy vypadat stejně krásně jako vždy a jako bonus budete mít během dne trochu času navíc pro dobré (nebo hříšné) využití (tolik prospěchu!). Suchý šampon Aussie Miracle s výtažky z australských jobobových semínek také zanechá vaše vlasy krásně provoněné. Dále uvádíme důvěrné informace o dvou variantách, ze kterých si můžete vybírat…

Aussome Volume je nezbytný, když chcete být ve vašem extra času trochu (nebo hodně) sexy – s touto variantou plnou nadýchaného objemu získáte svěží a velkolepé lokny.

Colour Mate pomáhá chránit barvené vlasy a prodloužit životnost barvy díky méně častému umývání. Mohlo by to vůbec být lepší?

S novými suchými šampony Miracle od Aussie si můžete splnit všechny vaše vlasové sny: mít úžasně vypadající vlasy, které jsou krásně oživené bez všech těch nepříjemných zbytků od suchého šamponu – a k tomu všemu získáte ještě trochu času navíc! Teď zbývá jediná otázka: co s ním budete dělat?

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.