Sociální sítě
Nahoru

Vlasová spása jménem Agave

Vysušené, krepaté, hrubé a obtížně upravitelné vlasy bývají pro své majitele více noční můrou než radostí. Na pomoc přichází novinka z řady Agave Healing OilTM, která tyto problémy vyřeší během pouhých pěti minut. Posilující hydratační maska Agave Healing OilTM Restorative Hydrating Mask obsahuje vysoce hydratační a výrazně vyhlazující výtažky z modré agáve.

Posilující hydratační maska Agave Healing OilTM Restorative Hydrating Mask za 995 Kč intenzivně pečuje o vlasy s pomocí cukrů z modré agáve. Hydratuje a ozdravuje suché a poškozené vlasy. Vyhlazuje hrubé, krepaté a těžko upravitelné prameny a dodává zdravý lesk matné, unavené kštici bez ohledu na její typ.

Cukry obsažené v agáve, přírodním vyhlazovači vlasů, pronikají hluboko do vlasového vlákna, zlepšují hydrataci a obnovují přirozenou pružnost. Tato důležitá složka všech produktů řady Agave Healing OilTM nezatěžuje, hodí se pro jemné i silné hrubé a kudrnaté vlasy. Dosažením ideální hladiny hydratace se odstraní 100% krepacení a tím spojený nežádoucí objem. Vlasy se zdravě lesknou a jsou hebké na dotek.

Maska doplňuje stávající portfolio pěstící vlasové řady Agave Healing OilTM, ve které najdete jemný Agave šampon bez obsahu sulfátů, lehký hydratační kondicionér s hojivými, vyživujícími a regeneračními účinky a Agave Regenerační olej pro intenzivní hydrataci a regeneraci.

Hydratační maska Agave Healing OilTM Restorative Hydrating Mask je vhodná pro všechny typy vlasů. Hydratuje suché a poničené vlasy, čímž výrazně redukuje krepacení. Po použití získává vlasové vlákno hebkost, lesk a snadno se upravuje. Fernando Romero, zakladatel značky Bio Ionic, doporučuje smíchat masku s pár kapkami regeneračního oleje Agave pro získání maximálního lesku.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.