Sociální sítě
Nahoru

Krok jiným směrem – uzavřený high-end

Po 70 letech vývoje rozšiřuje německá firma Sennheiser bohatou nabídku high-endových sluchátek o první uzavřený model – HD 630VB. Uzavřené sluchátkové mušle z masivního aluminia perfektně tlumí okolní hluk a díky koženému polstrování jsou dokonale padnoucí a pohodlné i při dlouhém soustředěném poslechu doma nebo na cestách. HD 630VB jsou však především schopná dokonale reprodukovat nejen stále oblíbenější hi-res nahrávky, kde si díky frekvenčnímu rozsahu od 10 Hz až do 42 kHz vychutnáte opravdu každý detail v záznamu. Uslyšíte dokonalý prostor a jednotlivé nástroje a vokály ve studiové úplnosti. Při běžném poslechu, nebo pokud máte chuť, máte i možnost zásahu do reprodukce funkcí Variable Bass. Jde o jemně nastavitelné posílení basů, tedy dodržení fyziologického vyvážení zvuku v případě tiššího poslechu či horších nahrávek. Ovládací prvky (pro posun skladeb a další funkce na přehrávači, bez ohledu na to, zda máte iOS nebo Android) jsou snadno dostupné na pravé sluchátkové mušli. Sluchátka Sennheiser HD 630VB, v hodnotě 12 990 Kč, umožní i telefonovat, všesměrový mikrofon je na kabelu sluchátek.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.