Sociální sítě
Nahoru

Značka Didriksons1913 s kolekcí i pro deštivé léto

Věhlasná skandinávská značka Didriksons1913si pro letošní sezónu jaro léto 2015 připravila novou kolekci, která se nese ve znamení hravých barev, moderních střihů a materiálů té nejvyšší kvality. Ryze švédská značka se již více jak 100 let intenzivně zabývá vývojem módního a zároveň funkčního sportovního oblečení pro každodenní nošení. Značce se při tvorbě každé nové kolekce daří sjednotit nejenom atributy funkčnosti, ale i módních trendů. A jako jedna z mála svého druhu dbá na přísné ekologické standardy a výrobu šetrnou k životnímu prostředí. S touto filosofií se ztotožňuje i herec Roman Vojtek a herečka Andrea Kerestešová, kteří se stali tvářemi aktuální kolekce a s oblibou a hrdostí nosí oděvy této značky. Při tvorbě nové kolekce byly kladeny vysoké nároky na odolnost, nejnovější technologie, kvalitu materiálu a na precizní zpracování v kombinaci s chytrými detaily, které jí dodávají na výjimečnosti. V kolekci si najdou to své nejenom milovníci luxusu, ale také vyznavači klasické sportovní či pohodlné funkční módy do města. Kolekce jaro a léto 2015 nabízí oblečení nejenom pro ženy a muže, ale i děti. S oděvy značky Didriksons1913 pro vás nebude špatné počasí už nikdy více překážkou. Muži a ženy dnes touží po oblečení, které bude moderní, komfortní, ale bude mít i něco navíc. Takové spojení nabízí kolekceOriginals1913, jež je považována za vrchol celé nabídky Didriksons. Jedná se o prvotřídní kolekci inspirovanou historií, která zákazníkům nabízí nevídaný komfort a luxus. Špičkový designéři propojili designové prvky se soudobými materiály a technologiemi. Oděvům kolekce nechybí neobyčejný vzhled dotažený k dokonalosti těmi nejmenšími detaily. Výsledkem je designově odlišná a technicky propracovaná funkční móda. Nová jarní kolekce Originals1913 nabízí kompletní nabídku pro muže a ženy v podobě luxusní pláštěnky, kabátu, sukně a kalhot v nadčasových a snadno kombinovatelných barvách. Kolekce je důkazem toho, že i ve sportovním oblečení můžete vypadat elegantně a šik za každého počasí.

Elegantní dámský kabát RUT se stahováním v pase

Exkluzivní nezateplený dámský kabát s módním opaskem, elegantním límcem a decentně propracovanými detaily. Kabát, s cenovkou 6 900 Kč, je odolný větru a vodě a díky své barvě bude tvořit nadčasový kousek ve vaší šatní skříni.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.