Sociální sítě
Nahoru

Nově zrekonstruovaný boutique hotel Klárov z dílny Asten Hotels

V lednu 2014 převzala společnost ASTEN HOTELS pod svá křídla BOUTIQUE HOTEL KLÁROV. Záměrem společnosti bylo vybudovat z něj nejlepší pražský čtyřhvězdičkový hotel, jehož pokoje v sobě ponesou příběhy slavných osobností světové kulturní scény. V březnu 2015 tak pod taktovkou architektonického studia Sculpt a vedením spolumajitele řetězce Asten Hotels Jiřího Gajdošíka vzniklo v samém centru města 26 exkluzivních pokojů s úchvatnými výhledy na Pražský Hrad nebo Karlův most. Ty své hosty během pobytu provedou významnými událostmi světového kulturního dění, za nimiž slavní interpreti stojí. Záměrem rekonstrukce bylo povýšit původní čtyřhvězdičkový hotel při zachování dané klasifikace na hotel s těmi nejlepšími službami ve své kategorii. Na hotel, který si zachová punc historické tradice, ale zároveň návštěvníkům nabídne ubytování v nových moderních pokojích vytříbeného designu. Na stěnách svých 26 prostorných a komfortně vybavených pokojů hotel připomene příběhy slavných interpretů, umělců a hudebních skupin z oblasti popu, rocku i blues a jejich pobyty v naší metropoli. Těm šťastným hostům, kterým se podaří v jednom z pokojů hotelu Klárov prožít několik dní své dovolené, zpříjemní pobyt zajímavosti ze života osobností jako je Madonna, Beyoncé, Sting, Robbie Williams, Rolling Stones či Joan Baez, s níž měl dlouholetý přátelský vztah Václav Havel. Tři mezonetové apartmány jsou pak věnovány tenorům tak zvučných jmen, jako jsou Andrea Bocelli, José Carreras a Plácido Domingo. „Celý tento koncept asi nejlépe vystihuje motto, které jsme hotelu přiřkli a které zní ‚Hotel for twenty-six lucky ones“, doplňuje Jiří Gajdošík. Pokoje tohoto boutique hotelu byly navrženy s maximální péčí tak, aby zajistily hostům co nejpříjemnější pobyt plný nezapomenutelných dojmů z historické Prahy. Vynikají jedinečným designem a nadstandardní kvalitou služeb. „Servis je otázkou kvalitního personálu a zvládnutých detailů, přičemž základem úspěchu je dokonalá příprava. Ještě před příjezdem hosta proto zjišťujeme, jaké má požadavky, snažíme se získat co nejvíce informací, abychom mu mohli nabídnout něco navíc,“ říká ředitelka hotelu Klárov, Petra Janoušková. Převážná většina pokojů nabízí dech beroucí výhled na krásy historického centra Prahy, které hostům téměř na dosah ruky přiblíží dalekohled umístěný u okna každého pokoje. Zajímavým detailem pokojů jsou stoly ve tvaru pianina, které byly stejně jako ostatní nábytek vyrobeny na zakázku. Náležitá pozornost byla při rekonstrukci hotelu trvající pouhé čtyři měsíce věnována také snídaňovému prostoru, provedeném v minimalistickém a moderním designu. Nabídkou svého bohatého ranního buffet zajistí příjemný start do nového dne. Naopak závěr dne plného zážitků může pak hostům zpříjemnit posezení na venkovní terase hotelu pod slunečníky douškem lahodného osvěžujícího nápoje.

Více se dozvíte na www.astenhotels.cz.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.