Sociální sítě
Nahoru

Mauricius nabízí možnost lovu jelenů

Ostrov Mauricius je v zimních měsících velmi často vyhledávanou destinací. A není divu. Zatímco u nás, v době, kdy začíná zima a marast, perla v Indickém oceánu zažívá své nejkrásnější období. Kromě toho, že nabízí více než desítku špičkových golfových hřišť, která díky dokonalému designu a nádherným přírodním scenériím patří k nejatraktivnějším na světě, zaujme i ty, kteří prahnou po dobrodružství. Za zmínku stojí každoroční pohár v lovu mečounů, ale hlavně možnost lovu divoké zvěře, a to i kuší nebo lukem! Kromě bažantů, perliček, frankolín, zajíců a divokých prasat, jsou zde populární hlavně jeleni javan rusa, kteří jsou populární právě v oblasti indického oceánu a Austrálie. Kompletní servis, a to včetně ubytování a zařízení veškerých služeb a povolení, u nás zajišťuje agentura Bling-Bling, která navíc nabízí možnost investice do pozemků a hotových vil na Mauriciu. O jejich ohromném know-how svědčí i nabízený exotický resort Villas Valriche, což je jeden z nejlepších rezidenčních golfových areálů současnosti pyšnící se umístěním v TOP 10 nejluxusnějších developerských projektů světa a mezinárodním oceněním International Property Awards.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.