Sociální sítě
Nahoru

Sebastian Vettel a Shell na Hungaroringu nadchli tisícovky fanoušků během Ferrari Racing Days

Čtyřnásobný mistr světa Formule 1™ a současný pilot stáje Scuderia Ferrari Sebastian Vettel ukázal úžasnou show před tisícovkami fanoušků, kterým na maďarském Hungaroringu nedaleko Budapešti předvedl monopost Scuderia Ferrari F2012. Německý pilot se ve voze stáje Scuderia Ferrari projel po okruhu Velké ceny Maďarska, na který se přesně za měsíc vrátí, aby zde v letošním závodě bojoval o další body. Vettel se na 4,4 km dlouhé trati představil v rámci víkendu Ferrari Racing Days, plném atraktivních aktivit Ferrari Corse Clienti, včetně třetího podniku série Ferrari Challenge Europe. Zlatý hřeb celého víkendu přišel ve chvíli, kdy Vettel se svým monopostem stáje Scuderia Ferrari, poháněným závodním palivem Shell V-Power a využívajícím mazivo Shell Helix Ultra s technologií PurePlus, k nadšení fanoušků vyjel na trať a potěšil je několika donuty a pálením pneumatik. Vettel byl celý den středem pozornosti. Odpovídal na dotazy novinářů, zúčastnil se oficiálního focení a sešel se s VIP hosty společnosti Shell, z nichž některým nachystal nezapomenutelný zážitek a svezl je na okruhu ve Ferrari F12 Berlinetta. Dnes jsem se na trati hodně bavil a bylo skvělé, že přišlo tolik fanoušků. Příliš často se mi nepodaří, abych se svezl v monopostu formule 1 jen tak pro zábavu a ukázal fanouškům něco trochu jiného. Nezapomenutelná ostrá kola s hosty společnosti Shell mě bavila a byla to pro mě rovněž příležitost jim poděkovat za paliva a maziva, která Shell dodává mému monopostu SF15-T,“ řekl Sebastian Vettel, pilot stáje Scuderia Ferrari.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.