Sociální sítě
Nahoru

La Terrazza v Karlových Varech svádí atmosférou

Kde se dobře v Karlových Varech najíst? To je otázka, která trápila celý filmový festival nejednoho návštěvníka. V samotném centru prostě není kam jít. První se bohužel nabízí restaurace Baron v hotelu Františka Palackého, která je přímo na promenádě a je obklopena luxusními butiky se šperky a hodinkami. Od těch si bohužel vypůjčila pouze ceny. Na kvalitní obsluhu zapomeňte a odpovídající jídlo taktéž. V Maurerově výběru žádá o pozornost také restaurace Promenáda, která má skvělý servis a snaží se zaujmout impozantní úpravou jídel přímo před hostem, nicméně výsledek za to bohužel v mnoha případech nestojí. Nabízí se tedy možnost popojet za hranice města do pětihvězdičkového Luxury Wellness Resort Retro Riverside, v jehož prostorách se nachází restaurace La Terrazza. Restaurace La Terrazza je symbiózou dobrého jídla, jedinečného výhledu na údolí říčky Teplá a profesionálního servisu. Právě tyto tři faktory umocní gurmánský zážitek při pobytu v hotelu nebo i při samotné návštěvě. Hotelová restaurace je tím pravým místem pro chuťové buňky, setkání s přáteli či odpočinek po náročném dni. Můžete se posadit se na jedno z 50 míst uvnitř restaurace nebo ještě lépe zamířit přímo na terasu, která má kapacitu 24 míst, přičemž další se nabízejí přímo nad proudem řeky. Kdyby vám i přes to všechno stále něco chybělo, přesuňte se ke krbu v Lobby Baru, jehož kapacita je 28 míst.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.