Sociální sítě
Nahoru

Pastva nejenom pro oči v podání nádherných Audeze LCD3

Každý obor má svůj top, svůj vrchol a značku, kterou všichni uznávají – a právě poměrně mladý Audeze stojí na vrcholu piedestalu těch, kteří se snaží o nejvěrnější možnou interpretaci nahrávky v oblasti highendových sluchátek. Soustředí se tedy na nejpřesnější možnosti reprodukce zvuku, které jsou dnes k dispozici a to přesně tak, jak je interpret zamýšlel. Proto vznikly i skvostná sluchátka LCD3, za kterými stojí neuvěřitelný vývoj, který stejně jako v případě Bugatti Veyron nebral ohledy na náklady. Výsledek tak opravdu stojí za to, nicméně se mírně promítl v ceně sluchátek, které v Čechách vyjdou na 57 990 Kč. Milovníci vážné hudby, jazzu, ale i dalších kompozičně náročných stylů určitě ocení absolutně precizní podání prostorové scény, zcela brilantní čitelnost nejjemnějších zvukových nuancí a detailů jednotlivých nahrávek, které jdou ruku v ruce s vyrovnaným frekvenčním průběhem a neagresivním podáním zvuku. Hlavní příčinou této zvukové nirvány jsou jedinečné patentované membrány, kterým jejich konstruktéři propůjčili označení Lotus. Základem této membrány je napařená vodivá vrstva ze speciální slitiny, která díky svým výjimečným vlastnostem umožňuje vlastnímu měniči získat větší kontrolu, rychlejší odezvu a v neposlední řadě zcela minimální zkreslení.

Prestižní sluchátka jsou dodávána v luxusním dřevěném boxu, který je povrchově upraven černým klavírním lakem. Na přání je také možné dodat je v přepravním boxu z extrémně rigidního plastu. To vše lze domluvit na telefonním čísle 222 519 786 přímo u dovozce, kterým je High-End Audio Studio sídlící na pražských Vinohradech.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.