Sociální sítě
Nahoru

Luxusní poznávací zájezdy do Asie

CK China Tours byla založena v roce 2001 jako cestovní kancelář specializovaná na poznávací zájezdy do Asie. Dva nejdražší zájezdy z jejich nabídky směřují do Japonska a Bhútánu. Vydejte se do Bhútánu, jenž se po staletí nacházel v naprosté izolaci od okolního světa v údolích nejvyššího Himálaje. Poprvé se otevřel světu v roce 1974 a zanedlouho poté se stal jednou z turistických lahůdek. Za více než 1500 let izolovaného vývoje se totiž v této těžce dostupné oblasti vyvinula jedinečná kultura, která je unikátní jak svou architekturou, tak i místními tradicemi. Právě díky způsobu života Bhútánců a vládě, jež vede aktivní politiku ochrany přírody a zachování unikátního rázu země, je Bhútán ze 72 % své rozlohy pokryt lesy a veškerá moderní výstavba se podřizuje tradičnímu vzhledu staveb. Co navštívíte během zájezdu – To nejlepší z Bhútánu.

Nedozírné lesy na úpatí zasněžených himalájských velehor, údolí Haa otevřené pro turisty teprve v r. 2001,bhutánskou klasiku Phobdžikha, Taktsang, Punakha a Bumthang – komplex čtyř údolí nad 2600 m. Cena poznávacího zájezdu To nejlepší z Bhútánu je 105 800 Kč.

www.chinatours.cz/zajezdy/5753-to-nejlepsi-z-bhutanu/#terminy Navštivte s námi Japonsko a připravte se na nekončící řadu zážitků a překvapení. Západní svět je několik století přitahován exotikou a neuchopitelností této vzdálené ostrovní země. Poznáte šokující kontrasty tisíciletých tradic a nejmodernější technologie, ucítíte kaleidoskop chutí a vůní, spěch velkoměst a hluboký klid zenových chrámů, uvidíte majestátní hrobky, chladné a elegantní mrakodrapy, rýžová políčka za okny vlaku řítícího se třísetkilometrovou rychlostí, a v neposlední řadě místo, kde se před 70 lety násilně zastavil čas. Přijedete-li s otevřenýma očima a srdcem, najdete přátelskou, fascinující a na světě zcela jedinečnou zemi. Co navštívíte během zájezdu Japonsko – země samurajů.

Kulturní perly Japonska, starobylé chrámy a národní parky, tradiční japonské zahrady i supermoderní technologie a mrakodrapy. Cena poznávacího zájezdu Japonsko – země samurajů je 104 800 Kč.

www.chinatours.cz/zajezdy/4686-japonsko-zeme-samuraju/#terminy

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.