Sociální sítě
Nahoru

Zlato, delikatesy a šampaňské: 4 důvody, proč se ještě víc těšit na srpen

Většina lidí si dává předsevzetí na konci prosince, my jsme se ale rozhodli pro červenec. Máme navíc jen jedno, rozmazlovat se a užít si konec léta na maximum. Novinky na domácím poli luxusu k tomu skýtají ideální podmínky, podívejte se sami.

veuve-clicquot-richClicquot na ledu

Ananas, grapefruit, okurka, řapíkatý celer a paprika. Že byste si ani jedno z toho nedali do sklenky šampaňského a nezasypali ji navíc ledem? Tak to vás letos v létě čeká velká výzva v podobě nového šampaňského Veuve Clicquot Rich. Tenhle extravagantní kousek byl totiž stvořen speciálně k mixování a jedině tehdy jeho osobitá chuť plně vyzní a vyniknou rysy vína. K dostání v síti prodejen Gourmetum za 1400Kč.

IMG_002Mansson´s: Chuť Dánska

Francii jste už ochutnali, Itálii taky, stejne tak Španelsko, Indii, Asii… Teď zkuste Dánsko. Uvolněně, stylově. Centrum Prahy nově nabízí kavárnu s dánskou kuchyní Mansson‘s Bakery&Café, kde musíte ochutnat jedinečnou dánskou paštiku s opečenou slaninou nebo originální otevřené sendviče smørrebrød z domácího žitného chleba s uzeným lososem, krevetami, roastbeefem a vařenými vejci. Berte to jako tip na snídani.

Kontakt: Bílkova 8, Praha 1, Tel.: +420 222 310 620

tumblr_nq7adrGXWb1qhheuzo2_1280Ještě lepší Ingredients

Obdivovaný chrám haute parfumerie, pražský butik Ingredients, se v červnu rozrostl o další patro. Pokud jste doteď, stejně jako my, měli problém udržet kartu při každé pokušitelské návštěvě na uzdě, nyní už jste ztraceni. Nové patro je zasvěceno pečujícím beauty delikatesám a najdete tady niché značky, jako je maďarská lázeňská Omorovicza, unisex Malin+Goetz, smyslné, ručně míchané May Lindstrom Skin (náš osobní favorit) nebo unikátní Derm Ink pro specifickou péči o tetovanou pokožku. Propadněte nové závislosti na adrese Jáchymova 2 v Praze.

bracelets2delosteirisvelgheAntická inspirace od Hermès

Šestice náramků ze žlutého zlata a stříbra od Pierra Hardyho je nejnovějším pokušením od Hermès. Neodolatelný minimalismus šperkařského počinu s nenápadným odkazem na antické sloupy v nás budí touhu mít je všechny a nechat luxus v bicoloru obejmout celé předloktí. Kolekce je k dostání v butiku Hermès v Pařížské ulici v Praze a tamtéž je k doptání i info o ceně jednotlivých kousků skládačky.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.