Sociální sítě
Nahoru

Baldinini myslí na ženy

Nová kolekce dámských bot Baldinini pro podzim a zimu 2015/16 právě odhalila svou svůdnost. Pojí se v ní vznešenost městských bulvárů, promyšlenost detailů i nádech moderní doby. Značka Baldinini je známa svým vyhraněným stylem na pomezí umění a módy. I nabídka podzimních a zimních modelů doslova září originální symbiózou prostých linií, lehké asymetrie a rafinované zdobnosti. Moderní až surrealistická identita designu této obuvi ji vyzdvihuje k neobvykle luxusnímu dojmu, který jen podtrhuje moderní interpretaci poctivého krejčovského umění. Připravte se na nezvyklá spojení čistého stylingu, geometrických tvarů a grafických nápadů, které si pohrávají s vybranými materiály a jejich povrchovou strukturou. Hravé podzimní lodičky a decentně geometrické kotníčky doplňují odvážné šněrovací a zdobné kozačky. V mrazivých dnech plných sněhu pak přichází čas pro masivní obuv se silnou dekorativní podešví. Osobité jsou rovněž kabelky, jež unikátní italskou dámskou obuv doprovázejí. Barevná škála podzimní a zimní kolekce Baldinini nezapře inspiraci v pestrosti přírodních odstínů. Sofistikovaně však volí tlumené barvy prodchnuté duší jantaru, hravostí brandy, uklidňující náladou smetany a kořeněnou ostrostí rumu. Nezapomeňme ale ani na elegantní černou a lehce nostalgickou modř či vášnivost červené. Barevné odstíny se spolu umělecky prolínají a vytvářejí tu promyšlenou intenzivní kontrast, jindy zas lehkou hru jemně barevně laděných geometrických tvarů. Oslovují jednoduchostí, ale i ohlasem etnické zemitosti. Spojení barevnosti s promyšlenou zdobností spon, řetězů a dalších estetických prvků dává vyniknout výtvarné důkladnosti, s kterou jsou vytvořeny. Zvlášť zaujmou zejména drobné intarzie v barvách jednotlivých bot. Důraz na kvalitu je jako obvykle u Baldinini kladen též na originálně a elegantně zpracovanou kůži a kvalitní kaučuk pro podrážku. Připravte se tak na zážitek unikátní jemnosti, kterou vaše chodidlo ucítí již při prvním dotyku se zručně zpracovaným svrškem. Následná měkkost při došlapu pak ještě umocňuje pocit až excentrické elegance, jež vyzařuje z originálního designu a zpracování vyhlášené italské obuvi.

I v chladných měsících tak lze souznít s metropolitní módou a zůstat stále originální a šik. Stačí tak navštívit některý z butiků na Praze 1, a to ať už ten v ulici Havířská 3 nebo Široká 11.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.