Sociální sítě
Nahoru

Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková ve finále

Klara Spilkova patronka Lymfom Golf Tour 2015

Ve čtvrtek 27. srpna proběhl na nádherném golfovém hřišti Golf Resort Karlštejn poslední z pěti naplánovaných turnajů v rámci charitativní akce Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková pro rok 2015, jehož mediálním artnerem byl také magazín Top Class. Celá tour měla za cíl pomoci občanskému sdružení Lymfom Help, které podporuje pacienty trpící  maligním lymfomem neboli zhoubným lymfatickým nádorem, a veškeré finanční výtěžky z této tour jsou věnovány právě jim.

Jednalo se o závěrečný turnaj, který byl plně obsazen, a tak celou tour přišlo podpořit více než 350 hráčů. Na poslední turnaj si navíc organizátoři připravili velké překvapení. Pozvali si další velmi úspěšnou českou profesionální golfistku, Evu Koželuhovou, která turnaj podpořila nejenom svou hrou, ale celou akci i s radostí odmoderovala. Prvním rokem si Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková vzala pod svá organizátorská křídla golfová agentura Bestalent Golf a vše, včetně počasí, vyšlo až do puntíku.

Organizátor celé Tour Martin Bešta zhodnotil tour hned po vyhlášení výsledků na Karlštejně: „Všech pět turnajů bylo úžasných. Měli jsme velmi příjemnou rodinnou atmosféru a bylo vidět, že si účastníci přišli zahrát za dobrou věc. Velká zásluha za to patří Kláře, která bezesporu přispěla svým golfovým uměním a hlavně nadšením pro podporu organizace Lymfom Help. Také výběr hřišť, všech partnerů a účastníků, co se s námi do této tour zapojili, nemohl být lepší. Celou tour můžeme zakončit s radostí a s pocitem, že jsme někomu pomohli.“

Posledni turnaj Lymfom Help Golf TourJako již tradičně se hráči v 10:00 rozešli systémem Canon na své jamky a ani tentokrát nechyběla podpora od nejlepší české profesionální golfové hráčky, Kláry Spilkové, která čekala na účastníky turnaje na jamce číslo 12, kde každý z nich mohl přispět finanční hotovostí do kasičky pro občanské sdružení Lymfom Help.

Posledního turnaje se účastnila opět zástupkyně občanského sdružení Lymfom Help, Lída Šimáčková, která spolu s Klárou Spilkovou nadšeně přijímala od hráčů jakýkoliv příspěvek. Nechyběla ani soutěž NEAREST TO PIN, do níž výhry jako již tradičně věnovala firma CANON. Velké dík patří účastníkům a partnerům celé tour, kterými se za letošní ročník stali LeasePlan, AXA Assistance, Slunečné terasy, Canon, Volvo, SwissLife, Biooo.cz, Svět Bedýnek, Mattoni, Birell, NannyHoops, ImuRegen, Drivingrange Divoká Šárka, Z Herbáře, Golf club ERPET Praha, Kiteforce, Photo&Graphic a samozřejmě partnerská hřiště. Finančními prostředky a zároveň doprovodným programem přispělo například i Vinařství Pfeffer.

Klara Spilkova patronka Lymfom Golf TourCelou tour slavnostně ukončila Klára Spilková se slovy: „Děkujeme, že jste byli tady. Bylo to skvělé. Hrajeme golf, pomáháme dobré věci a přitom se máme rádi.“

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.