Sociální sítě
Nahoru

RIMOWA a Steiff představují limitovanou edici kufrů s ikonickými medvídky

Steiff_RIMOWA_insideDvě tradiční německé společnosti, výrobce luxusních hraček Steiff a přední výrobce cestovních zavazadel RIMOWA, přicházejí se svojí první společnou iniciativou a představují speciální edici exkluzivních kufrů Steiff RIMOWA. Kolekci ikonických hliníkových zavazadel Classic Flight pro malé i velké světoběžníky, která bude v prodeji na podzim 2015, zdobí kresba kráčejícího medvídka spolu s typickým stříbrným knoflíkem Steiff. Na držadle kufru pak visí jako věrný společník na cesty malý šedý medvídek z alpačí vlny, čímž se originální kufr stává i z dálky nepřehlédnutelným. Také interiér zavazadla koresponduje s tématikou: podšívka kufru je vyvedena ze stejné šedivé alpačí vlny, která je pro medvídky Steiff charakteristická.

Steiff-RIMOWA_sideSpojovatelem obou firem je mimo jiné značka „Made in Germany“, která je vyražena jak na kufrech kolínského výrobce RIMOWA, tak na hračkách společnosti Steiff z města Giengen. Vzájemná spolupráce proto byla pouze otázkou času. Nejenom, že obě společnosti byly založeny v 19. století, ale mnoho společného mají také v otázkách řemeslného zpracování. Měkoučcí medvídci Steiff jsou vyrobeni z nejjemnějšího prémiového mohéru a označeni proslulým knoflíkem v uchu. Nejlepší materiály jsou použity také na drážkovaných kufrech RIMOWA. Ty jsou vyrobeny z velké části ručně a procházejí sérií testů, aby byla zajištěna nejvyšší možná kvalita.

Kufry Steiff RIMOWA budou k dispozici v praktické kabinové velikosti 52 v limitované edici 1050 kusů. V prodeji budou od října 2015 exkluzivně v buticích RIMOWA po celém světě, včetně pražského butiku v Pařížské ulici č. 26. Dalších 250 zavazadel bude k dostání v specializovaných Steiff obchodech a ve Steiff Muzeu v Giengenu.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.