Sociální sítě
Nahoru

Hodinky a šperky Calvin Klein v nabídce Koscom Chrono Fashion

K5V231V6_Original_11959Nadčasový minimalismus a puristicky design provází nejenom oblečení módního domu Calvin Klein, ale také jeho hodinky a šperky. Na časomírách začala společnost Swacth Group pracovat už v roce 1997, nicméně slavný brand si na premiéru v segmentu šperků počkal až do roku 2004. Od té doby nepřestává zásobovat unikátními doplňky, kterých je v kolekci více než dvě stovky. Zajímavým přírůstkem snoubení dvou světů je kolekce Spellbound, jejíž hlavním rozpoznávacím symbolem je náramek tvořený kůží z krajty v různých barvách. Samozřejmě nechybí 39mm ocelové pouzdro, které umocňuje jeho vzhled, ostatně stejně jako kontrast mezi vzorem řemínku a čistým vzhledem číselníku s dvojicí hůlkových ruček.

K4U23626_Original_11947Právě hodinky Spellbound nově rozšířily kolekce hodinářství Koscom Chrono Fashion v pražském Florentinu. Po jejich boku jsou však nabízeny také šperky a další hodinky, jako například linie Lively. Jeji strohý design si hraje s kontrastním poměrem opticky poměrně velikého pouzdra s tenkým náramkem. Ten jakoby dámské zápěstí zjemňoval a umocňoval tak ženskou něhu a krásu, zatímco robustnější pojetí stříbrného číselníku napovídá o vysokém sebevědomí. Elegantní hodinky vznikly ze zlacené nerezové oceli a stejně jako celá produkce legendární značky se pyšní označením „swiss made“.

 

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.