Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý make-up je s Teint-Expert hračkou

BY TERRY - PINCEAUX - BDFrancouzská kosmetická značka By Terry přichází s další unikátní kolekcí, která promění všechny ženy v expertky na perfektní make-up. Nová neodolatelná kolekce Teint-Expert obsahuje tři inteligentní a revoluční štětce společně se dvěma inovacemi make-upů pro zcela bezchybný vzhled. Díky těmto produktům dosáhnete perfektního nalíčení v pár krocích. Terry de Gunzburg o kolekci Teint-Expert říká: „Nikdy netvořím nic od samého začátku, vždy zdokonaluji, abych vytvořila ty nejlepší produkty. Nyní nabízím všem ženám spojení luxusu a dokonalosti, které sama tak miluji.“

Terry de Gunzburg je známá svou zálibou v každém detailu a zároveň jako uznávaná malířka ví, že štětce hrají esenciální roli pro dokonalý výsledek. Proto By Terry přichází se třemi revolučními štětci na make-up, se kterými vykouzlíte bezchybný vzhled během pár minut. Stencil Foundation Brush, Soft-Buffer Foundation Brush, Sponge Foundation Brush – je jedno po kterém z nich zrovna šáhnete, protože všechny spojují následující skvělé výsledky – s každým z nich použijete méně Vašeho oblíbeného produktu, lépe ho zapracujete do pleti, prodloužíte délku perfektního make-upu a výsledkem je naprostá přirozená dokonalost.

Produkty By Terry jsou k dostání v salonu a butiku L´Eclat (Bílkova 16, Praha 1). www.eclatsalon.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.