Sociální sítě
Nahoru

POLÍBENÁ KVĚTY RŮŽE

Když se v beauty světě vysloví magické slovo “růže”, každý znalec okamžitě pozná, že bude řeč o značce Guerlain. Je to už přeci jen dvě století, kdy Guerlain jako první přišel s fluidním extraktem z růží (Liquid Bloom of Rose), který se používal na zvýraznění ruměnce ve tvářích a také jako růž. Pravdou je, že tato úžasná značka je naprostým průkopníkem v umění zkrášlování rtů. Pierre François Pascal Guerlain, zakladatel značky, na extraktu dlouho pracoval a zdokonalil jej v “Extrait de Roses pour les lèvres” (Extrakt z růži na rty). Ten díky své dlouhodobé výdrži slavil mezi dámami ohromné úspěchy až do roku 1958. V roce 1918 přichází Guerlain s inovativním líčením na rty – Roselip. Byl to první produkt na rty v pevné konzistenci a ve flakonku. Růžová pohádka pokračuje až do dnešních dní. Guerlain svou kultovní květinu neustále šlechtí a vyhledává pro ni nová a nová uplatnění ve světě krásy i péče.

FALL_COLLECTION_CMYK 2

The New Stars

Nová podzimní kolekce líčení Bloom of Rose 2015 je doslova dechberoucí. I ona je inspirována krásou růže, jejími vibrujícími odstíny, které dají vyniknout přirozenosti a vaší poprázdninové odpočatosti.

Guerlain novinkou podzimu je zpevňující báze na nehty Naillift la Base, která obsahuje kyseliny esenciálních olejů. Ty skvěle vyživí a zanechají nehty krásné bez nežádoucího třepení a lámání. Bázi zakoupíte za 670 Kč.

NAILIFTMAAU15 190 W.jpg

Hydratační a objemové balzámy na rty KissKiss kombinují syté odstíny rtěnky s pečujícími složkami pěstících balzámů. Výtažky z esenciálních růžových olejů rty skvěle hydratují, ošetřují, vyhlazují linky a navíc je doslova napumpují objemem. Balzámy jsou oblečené do stylově bílé, ukryty v Guerlain ikonických kostkách. Lakovaný povrch skvěle kontrastuje se zlatou barvou a my si troufáme trvdit, že budou novým MUST HAVE podzimu. Vybírat můžete ze šesti nových odstínů – něžně růžové, pudrové, svěží růžové, šťavnaté červené, slunečně oranžové a chic fialové. KissKiss Roselip stojí 1010 Kč.

AMBIANCE_KKBAUME

Nové inovativní tvářenky Rose aux Joues obsahují pigmenty pink booster, které zachytávají světlo a přirozeně splývají s pletí. Na líčka vnesou svěží barvu, jako byste strávily celý den na čerstvém vzduchu. I ty zakoupíte v šesti nových odstínech za 1260 Kč.

Poudre5

Celou kolekci doplňují ještě dvoje oční stíny – čtyřky v hnědých tónech (1540 Kč) a šestky v odstínech modré, šedé a okrové (2210 Kč), lesk na rty Gloss E’Enter (830 Kč) a tužka na oči Le Stylo Lévres (710 Kč).

GUERLAIN SHOOT FAP 3 TEINTES 2015 001 FD BLANC

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.