Sociální sítě
Nahoru

Prvotřídní zvuk přenosného reproduktoru Marshall

Svým vzhledem a zvukem nepochybně patří do rodiny Marshall. Nemyslíte? Stačí odpojit kabely a rozjet show kdekoliv se právě nacházíte! Právě v tomto kouzlu spočívá ojedinělost nového přírůstku přenosných reproduktorů. Model Killburn, jakožto nejhlasitější reproduktor ve svojí kategorii, nastavuje zcela novou laťku pro své soupeře. Je kompaktním hrdinou s houževnatým srdcem a dokonalým zvukovým projevem, který vyniká čistým středovými frekvencemi a výškami s rozšířeným rozsahem, všechny tyto vlastnosti garantují zřetelný a výrazný zvuk.

Euronics_Prenosny reproduktor Marshall KILBURN_7490 KcBluetooth kompatibilita a 3,5mm vstup, vytváří snadné připojení, zatímco konstrukce na bázi zesilovače s klasickým Marshall logem znamená, že je tak dobrý, jak se tváří na pohled. V zabudovaná baterii s výdrží až 20 hodin je tolik šťávy, že vydrží v provozu déle, než vy. Marshall Kilburn, který je k dispozici v síti Euronics za 7 490 Kč, má k dispozici dva pohotovostní režimy, úsporný a standardní, které minimalizují dopad vašeho reproduktoru na životní prostředí, když jej právě nepoužíváte.

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.