Sociální sítě
Nahoru

PÁNOVÉ, IKONICKÉ BOTY TOD´S GOMMINO NA VAŠE PŘÁNÍ

Tod's Gommino Club_HALF_275x201Pražský butik Tod´s se připojuje k řadě dalších po celém světě a zahajuje projekt Tod´s Gommino Club. Sami se tak můžete stát návrháři a vytvořit si vlastní design například v barvách svého oblíbeného sportovního klubu nebo oblíbené barvě. Na míru lze upravit i populární přední sponu s názvem „Scooby Doo“.

Luxusní kožené pouzdro Gommino Club skrývá vzorník 15 barevných kůží, ze kterých lze boty vyrobit a zároveň obsahuje variace kožených tkaniček pro přípravu spony „Scooby Doo“ v úhledných střapcích. V první řadě je tedy volba barvy, ze které se ručně zpracovávané kožené boty Gommino vyrábějí, a následuje výběr kožené tkaničky podle přání zákazníka, a to v jednobarevné, dvoubarevné či tříbarevné verzi až ve 20 možných variantách. Souprava disponuje i návrhy razidel pro tisk iniciálu a lze díky jednotlivým kombinacím získat více než 100 000 různých variací.

Tod's Gommino Club_HALF_275x2012Proslulé mokasíny Tod´s, známé také jen jako Gommino, jsou ikonickou obuví této značky a dokonale kombinují klasický italský styl s komfortem moderní boty. Boty byly původně navrženy pro pohodlné řízení a jsou vždy ručně vyráběné z té nejkvalitnější kůže. Místo podrážky mají 133 gumových nopků, které pokračují až na zadní stranu boty. Jejich univerzálnost jim dovoluje nosit je při jakékoliv formální či neformální příležitosti.

Tod's Gommino Club_HALF_275x2013Jednotlivé modely mokasín Tod´s Gommino zahrnují více než 100 různých výrobních úkonů a existují dokonce i takové modely, které se skládají z až 35 kusů kůže při výrobě jedné jediné boty. Konečné zpracování ztělesňuje hodnoty kvality a stylu spojené s výrazem Made in Italy. Tod´s Gommino Club bude k dispozici v pražském butiku Tod´s, Pařížská 13, Praha 1, od konce září, a to na pánské modely.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.