Sociální sítě
Nahoru

Květinářství Le Bouquet: květiny v krabičce

Nevíte, čím potěšit své blízké? Nebo jak originálně zabalit dárek? Řešení nabízí nové květinářství Le Bouquet – Sweet Flower Box – krabičku plnou květin a makronek.

Le Bouquet_originalne zabaleny darek (2)V Praze na Karlínském náměstí vznikl malý rodinný e-shop – květinářství Le Bouquet, které představilo unikátní koncept originálně balených živých květin ve stylových krabičkách. Ty slouží nejen jako dekorace interiéru, ale zároveň jako květináč. Květiny tak nemusíte vyndávat ani zalévat, bez vody vydrží až týden. Originální balení neobsahuje pouze květiny, tzv. Sweet Flower Box ukrývá také sladké překvapení – domácí makronky. Díky individuálnímu přístupu k zákazníkovi a schopnosti vyhovět každému přání, se Le Bouquet těší velké oblibě. Během půlročního působení na českém trhu má na Facebooku už 4000 fanoušků.

Le Bouquet_Krabicka (1)Ceny a velikosti krabiček

malá: mix květin + 3 makronky  700 Kč

střední: mix květin + 5 makronek 1100 Kč

velká: mix květin + 7 makronek  1500 Kč

Na zakázku vyrobí Le Bouquet „Sweet Flower Box“ dle vašich požadavků. Stačí si jen vybrat rozměr, květiny nebo i barvu makronek, krabičky…

Květiny

Obvykle se do krabiček používají růže, chryzantémy, karafiáty a alstromérie, do nadstandardních krabiček i lilie nebo orchideje. Ale na přání zákazníka připraví Le Bouquet jakékoliv květiny.

Objednávky

Prostřednictvím zpráv na FB stránkách: www.facebook.com/LeBouquetcz

nebo telefonicky na: 777 717 767

Denně od 8:00 – 22:00 (rozvoz po Praze a okolí do 100 km, včetně víkendů!)

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.