Sociální sítě
Nahoru

Kouzelný monolit od Bang & Olufsen lahodí oku, ozvučí piknik i dobije smartphone

Proslulý dánský výrobce Bang and Olufsen, exkluzivní skandinávský design od Cecilie Manz, který nepodléhá jakýmkoli trendům, hliníkové tělo, řemínek z licové usně a především neuvěřitelně prostorové zvuk. To je jen několik málo dů7vodů, proč tento slastný monolit nebudete chtít dát z ruky a každý váš piknik v parku bude vypadat jako víkendové letní posezení v některém z kodaňských parků.

16092098129_3431732cf0_oPřenosný bluetooth reproduktor Beolit 15, s prodejní cenou 13 699 Kč, je pokračovatelem ikony, která světlo světa poprvé spatřila již v 30. letech. Umístěte Beolit 15 do kuchyně, vezměte si ho do parku, spárujte s ním svůj smartphone přes bluetooth a letní piknik plný vůní, barev a kvalitní hudby může začít.

16092086349_4a25554dde_oNa první poslech vás ohromí prostorový zvuk, před kterým není úniku. To jste se právě seznámili s technologií všesměrového ozvučení True 360. Vaše party může být takřka nekonečná, Beolit 15 vám totiž zábavu zajistí po dobu 24 hodin. A kdyby se vám náhodou přehráváním vybíjel smartphone, stačí ho připojit přes USB kabel a nabít přímo z Beolitu.

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.