Sociální sítě
Nahoru

Breitling butik exkluzivně na Pařížské

Skupina LBM se rozhodla vsadit na světoznámou značku, když se dohodla na exkluzivní spolupráci s výrobcem luxusních hodinek Breitling. Společnost otevře v pražské Pařížské ulici zbrusu nový butik tohoto prestižního nezávislého švýcarského brandu, který patří mezi legendy hodinářského průmyslu.

Breitling-Chronomat-GMT-Dual-Time-Zone-Watch-5Vedení společnosti LBM se v rámci pravidelné optimalizace portfolia značek, které skupina zastupuje v České republice, rozhodlo změnit složení brandů v rámci sektoru Watches & Jewellery. Výsledkem je uzavření exkluzivní spolupráce se společností Breitling, která v portfoliu LBM nahradí značku Hublot.

Breitling se zařadí mezi tzv. flag ship značky skupiny LBM. Nový butik znalci luxusních hodinek naleznou na prestižní adrese v Pařížské 1. Zákazníci v nabídce butiku naleznou několik set luxusních hodinek, včetně speciálních edicí Bentley, Emergency a speciálních Bouitque modelů.

Značka Breitling je od svého založení spjata s leteckým odvětvím a její propojení se vzduchem a piloty se prolíná celou její historií. V současnosti je značka mimo jiné sponzorem a oficiální časomírou prestižní světové letecké série Red Bull Air Race. V tomto leteckém seriálu patří k jedněm z nejlepších pilotů i Čech Martin Šonka.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.