Sociální sítě
Nahoru

Face of Fashion TV & Stella Artois

822D3954

Luxusní šaty, nádherné ženy a nezapomenutelný zážitek nedávno nabídl večírek známé módní televize Fashion TV, který se konal v centru Bratislavy. Prestižní večer byl věnován vyhlášení soutěže Face of Fashion TV, kterou podpořila partnerstvím značka Stella Artois. Za novou hvězdu módního nebe a letošní vítězku soutěže Face of Fashion TV byla zvolena diva exotického vzhledu Dominika Ducová. Získala tak roční péči studia krásy Pierot, jazykový pobyt na Maltě od společnosti EF jazykové pobyty, zásobu piva Stella Artois a hlavní cenu – práci snů v nejstylovější televizi Fashion TV czech and slovak.

822D4012

V nádherných červeno-bílo-zlatých kombinacích se na červeném koberci vyjímaly známé osobnosti slovenského společenského života jako hostitelka a ředitelka Fashion TV Gabriela Drobová, modelka Soňa Skoncová, Mária Zelinová, bývalá Miss 2009 Barbora Franeková či Miss Universe Denisa Mendrejová, jejíž nejhezčím doplňkem bylo krásně se rýsující maminkovské bříško.

a

Každý výběr Face of Fashion TV podléhá přísným kritériím, stejně jako výběr hlavního partnera party. Jím se letos stala společnost Staropramen Slovakia se známou značkou Stella Artois, která spojuje eleganci, kultivovanost a dokonale splňovala večerní dress code – red, white and gold. Toto oblíbené pivo je doslova hvězdou, o čemž svědčí i jeho název Stella. Během večera si mohli hosté vychutnat kvalitu a výjimečnost, kterou podtrhuje perfektní rituál devíti kroků servírování a plná chuť piva Stella Artois. Party byla jedinečným spojením, krásy, luxusu, prestiže, kvality i módy. Speciálně pro ni připravili špičkoví Slovenské designéři 4 večerní róby ve stylu Fashion Sparkling Party. Ty předvedly hostům finalistky Face of Fashion TV během módní přehlídky.

822D4055

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.