Sociální sítě
Nahoru

Emirates pravidelně obměňuje kosmetické sady Bulgari pro cestující

Emirates zavedla novou řadu kosmetických sad pro zákazníky první a byznys třídy. Kosmetické taštičky byly navrženy v úzké spolupráci s luxusní italskou značkou Bulgari a jsou k dispozici na palubě všech letů. Emirates Private Collection od Bvlgari nabídne cestujícím první třídy osm různých designů pro dámy i pány. Dalších osm designů Emirates Indulgence od Bulgari využijí dámy i pánové v business třídě. Sada 16 designových taštiček bude obměňována každých devět měsíců, aby se pravidelní zákazníci mohli na svých letech těšit z něčeho nového.

The-Emirates-Indulgence-by-Bvlgari---Business-Class-WomenTěší nás, že našim zákazníkům můžeme nabídnout vylepšené kosmetické sady. U produktů klademe důraz na detaily, aby odpovídaly komfortu a luxusu cestování s Emirates. Bvlgari a náš tým velmi úzce spolupracovaly na návrzích taštiček, které jsou stylové a zároveň funkční,“ vysvětluje Terry Daly, senior viceprezident divize zákaznických služeb společnosti Emirates.

Jednotlivé varianty budou k dispozici na různých letech. Zákazníci, kteří budou cestovat navazujícími lety tak mohou získat všechny čtyři taštičky. Nové sady jsou inspirovány nejnovější kolekcí Bvlgari a jejich design byl vytvořen zástupcům obou pohlaví na míru. Pánové v první třídě dostanou tašky vyrobené z kůže. Dámy v první i byznys třídě se mohou těšit ze saténového povrchu.

The-Emirates-Private-Collection-by-Bvlgari-First-ClassKaždá souprava obsahuje italské produkty Bulgari vyrobené exkluzivně pro Emirates včetně tělového mléka a miniaturního spreje Red Tea. Pánské sady obsahují také balzám po holení Bulgari, zatímco ženy dostanou kromě dalších cestovních potřeb vyživující pleťovou emulzi Bulgari. S každou sadou bude představena nová vůně. První bude Bulgari Red Tea. V následujících sadách budou uvedeny postupně vůně Black Tea, White Tea a Green Tea reprezentující barvy vlajky Spojených arabských emirátů.

Nové kosmetické sady v prémiových třídách patří mezi první z několika plánovaných produktových změn. Společnost Emirates se zavázala k neustálému vývoji produktů a poskytování výjimečného cestovního zážitku, proto v nadcházejících měsících plánuje také zavedení nové kolekce kosmetických sad pro ekonomickou třídu.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.