Sociální sítě
Nahoru

LOUIS VUITTON CITY GUIDES – ČTYŘI NOVÁ MĚSTA A MOBILNÍ APLIKACE

Už 17 let, od roku 1998, se Louis Vuitton dělí o svůj jedinečný náhled na svět prostřednictvím edice cestovních průvodců City Guides, které nabízejí pečlivě vybrané doporučené adresy a samozřejmě byly vybrány i s určitou malou mírou předpojatosti.

face-recto-prague-en

V listopadu 2015 se kolekce cestovních průvodců rozšíří o svazky věnované novým městům: Bankoku, Chicagu, Praze a Římu. Letos bude také vůbec poprvé od listopadu 2015 k dispozici mobilní aplikace, která kolekci City Guide doplní. Nabízí velmi snadnou obsluhu – stačí kliknout a víte vše, co vědí místní! Hostující přispěvatelé, tajné adresy, procházkové okruhy, kulturní akce: to všechno je záběr cestovních průvodců City Guide. Hotely, restaurace, bary, kavárny, čajovny, obchody, wellness, starožitnictví, módní návrháři, muzea, galerie…struktura průvodce je stejná jako v knižním vydání, ale aplikace nabízí jednoduché ovládání přes dotykovou obrazovku. Nechybí ani fotografie z běžného života města, podrobné popisy doporučených míst a skutečně osobní přístup ke každému městu formou interaktivních odkazů a lokalizace. Jako malou ochutnávku před cestou vám Louis Vuitton nabízí výběr adres a obsahu z každého cestovního průvodce zdarma. Kompletní aplikace bude ke stažení prostřednictvím App Store, k dispozici budete mít 25 měst ke stažení za cenu 730 Kč za jedno město.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.