Sociální sítě
Nahoru

LÍBEJTE SE: 5X TIP PRO NEJKRÁSNĚJŠÍ RTY

I když už je venku chladno, horké polibky vás rozehřejí. Aby si váš protějšek však nestěžoval na otisky vášně na košilích, vsaďte na ty nejlepší z nejlepších.

Givenchy_look

Vinylový Givenchy

Le Rouge je více než rtěnkou. Ultra hladká nelepivá receptura obsahuje bohaté luxusní pigmenty, které pokryjí vaše rty permanentní sytou barvou. Ukrytá v elegatním stříbrno-koženém pouzdru oblékne vaše rty do nejintenzivnějších odstínů podzimu. Cena 680 Kč.

1-paris-gallery-givenchy-p084406

Zasněžený Guerlain

Jedinečná rtěnka ve šperku Rouge G, kterou vytvořil pařížský klenotník Lorenz Baumer, je pro tuto příležitost vánoční doby ozdobena sněhovými vločkami – stříbrným vzorem na průčelí. Tento vzácný klenot zkrášlí vaše rty nádherným, svěže růžovým odstínem s efektem prokrvených rtů. Cena 1280 Kč.

MAWI15 183_W

Čistá Estée Lauder

Barva se schopností změnit vaše rty dokonale tvaruje a hydratuje, v podzimní kolekci přináší velmi syté intenzivní odstíny. Její složení je bohatě krémové, rty zůstávají hebké a vláčné, vyzývají k polibku. Cena 910 Kč.

vfkr32_8493627

Armani extáze

Lesk laku, hydratace balzámu, přilnavost fixy i intenzita barvy. Novinka, která zkrášlí rty po celý den, představuje dokonalou rovnováhu mezi pohodlím, výdrží, barvou a leskem. Příjemná a hebká textura slibuje okamžitý pocit nebývalého pohodlí. Po zaschnutí produkt tvoří na rtech odolnou ochrannou strukturu, která se podobá mikroskopické drátěné košili, aniž byste cítila pocity pnutí. Cena 998 Kč.

ga-ecstasy-laquer-400-rvbdbdsf

Inovativní YSL

Složení s vysokým leskem tvoří kombinace rozjasňujících perliček s mnohočetnými odlesky. Výsledkem je ještě intenzivnější barva. Tyto perličky byly pečlivě vybrány tak, aby ladily s podkladovým tónem každého odstínu rtěnky a aby vytvářely jedinečný efekt tón v tónu. 4 barvy v limitované edici čerpají inspiraci ve významných odstínech Rouge Pur Couture a chlubí se novým jasem, který na povrchu rtů zachycuje a láme světlo. Cena 930 Kč.

l8771100-rpc-collector-70-os-4-v-4

 

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.