Milovníci steaků, ryb a mořských plodů si přijdou na své v restauraci Midtown Grill v hotelu Prague Marriott už za 14 dní v pátek. Šéfkuchař Jan Wiesner totiž představuje nový večerní buffet „SURF & TURF“ s širokou nabídkou předkrmů, omáček, příloh a samozřejmě dezertů. Kuchaři hostům připraví jejich oblíbený steak na přání přímo před očima.
„Víme, že hosté si oblíbili nedělní brunche, které se podávají formou buffetu a chtěli jsme nabídnout nový večerní koncept. Věřím, že páteční večery se Surf&Turf budou stejně vyhledávané, jako naše brunche“ říká šéfkuchař Jan Wiesner. Večerní buffet „SURF & TURF“ bude otevřen vždy 1. pátek v měsíci, a to 6. listopadu 2015 počínaje. Cena za osobu bude 850 Kč a zahrnuje nápoj na uvítanou, neomezenou konzumaci „SURF & TURF“ buffetu. Atmosféru pak doplní živá hudba.