Sociální sítě
Nahoru

Obchodní centrum Quadrio slaví první narozeniny

Rok se s rokem sešel a Obchodní centrum Quadrio slaví své první výročí. Pokud od pátku 6. do neděle 8. listopadu navštívíte OC Quadrio na Národní třídě, můžete se k oslavám přidat i vy. Čekají vás tanečníci bojového umění capoeira, slevové akce, speciální nabídky nebo soutěž o zajímavé ceny.

_KOZ2863-Edit kopie kopieJe tomu rok, co se nad zrekonstruovanou stanicí metra Národní třída otevřely dveře nově vybudovaného multifunkčního komplexu Quadrio. Netradiční budova s půdorysem čtyřlístku, postavená podle předlohy architektonického studia Cigler Marani, zaplnila léta chátrající veřejný prostor v sousedství obchodního domu My. Kromě čtyřpatrové nákupní galerie vznikly i nové kancelářské a obytné prostory. V podzemí přibylo 250 parkovacích míst, které v centru Prahy ocenili nájemci místních kanceláří. V Obchodním centru Quadrio našly své místo mimo jiné i pobočky prodejen s luxusními doplňky. Patří mezi ně klenotnictví BENY, jehož doménou jsou luxusní šperky a hodinky.

_KOZ2866-Edit kopie kopieSlavnosti v OC Quadrio zahájí v pátek 6. listopadu pouliční umělci, tanečníci brazilského bojového umění capoeira, kteří se společně s hercem a moderátorem Miroslavem Šimůnkem budou objevovat na zalidněných lokalitách nedaleko Obchodního centra Quadrio. Svébytné bojové umění připomíná svým pohybovým stylem tanec, který je doplněný o akrobatické prvky. Tanečníci capoeira budou doprovázeni tradiční brazilskou hudbou a kolemjdoucí kromě pozvánky k návštěvě získají i šekovou knížku se slevami do vybraných obchodů v Obchodním centru Quadrio. Svou pouť tanečníci ukončí v 17:00 hodin u Sochy Franze Kafky, která se nachází na piazze za multifunkčním komplexem Quadrio.

3187_23Návštěvníci, kteří dorazí od 6. do 8. listopadu do Obchodního centra Quadrio, se mohou zúčastnit mimo jiné i tipovací soutěže o hodnotné ceny. Soutěžní úkol bude jednoduchý. Stačí si tipnout, kolik narozeninových balónků bude rozdáno během oslav výročí Obchodního Centra Quadrio.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.