Sociální sítě
Nahoru

Skvostný design smart watch od Frederique Constant

Frederique Constant patří k tradičním švýcarským výrobcům hodinek, trendy a potřeby svých zákazníku však sleduje velmi pozorně. Proto se značka může chlubit přívlastky designový, kvalitní či inovativní, což dokazuje její žhavá novinka. Perfektním přírůstkem do vaší sbírky se zaručeně stanou chytré hodinky, jež budou komunikovat s mobilním telefonem.

Dokonalý look

Funkce „smartwatch“ na kráse hodinek zcela nic neubírá, fanoušky moderních technologií tak možná překvapí tradiční design i klasické provedení ciferníku s římským číslováním. Horological Smartwatch také spolehlivě okouzlí safírovým krycím sklem, pouzdrem z nerezové oceli v kombinaci s růžovým zlatem a vaše ruka bude milovat pásek z krokodýlí kůže!

Od mobilní komunikace až ke kontrole aktivity

Díky otevřené platformě MotionX® jsou hodinky schopné obousměrné komunikace s mobilními zařízeními vybavenými operačním systémy iOS nebo Android. Druhý ciferník ovládá funkce, jako jsou sledování kvality spánku včetně možnosti buzení podle spánkových cyklů. Nechybí ani kontrola denní aktivity s upozorněním na nedostatečný pohyb.

Hodinky, jež se možná stanou vaším osobním koučem spíše než jen pouhým módním doplňkem, mají baterku s více než dvouletou výdrží. Smartwatch zakoupíte v prodejnách klenotnictví BENY na adresách Václavské náměstí 52 nebo Pařížská 8.

 

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.