Sociální sítě
Nahoru

Vydejte se za krásami zimní Šumavy s rodinou

Zima se blíží, nejvyšší čas naplánovat, kam se vydat na dovolenou nebo prodloužený víkend. Prověřeným tipem je Šumava s nejkrásnějšími běžeckými tratěmi, sjezdovkami pro začínající i pokročilé lyžaře a dostatkem cílů pro pěší toulky zimní krajinou. Prvotřídní zázemí najdete v Hotelu Kašperk  v Kašperských Horách.

Kasperk_hotel_0104_kopieHotel Kašperk dýchá jedinečným geniem loci – stojí na základech Hostince u Hroznu, který byl v 15. století útočištěm pocestných na legendární Zlaté stezce. Výjimečný je i zdejší servis, maximální spokojenost hostů se službami a mimořádně vstřícným přístupem personálu potvrzují nadšené recenze na respektovaných cestovatelských serverech. Zdrojem nezapomenutelných gastronomických zážitků je restaurace hotelu Kašperk, kde se menu mění každý den s ohledem na aktuálně dostupné čerstvé suroviny i chutě hostů. K dispozici je wellness centrum s jedním z největších hotelových plaveckých bazénů v České republice, relaxační zónou a nabídkou masáží a zábalů.

P1010004V sousedství Hotelu Kašperk je v provozu Skiareál Kašperské Hory a při příznivých sněhových podmínkách jsou připraveny běžecké stopy. Do vyhlášených horských středisek, jako je Churáňov, Zadov, Kvilda nebo Železná Ruda, je to jen pár kilometrů. A co když počasí nedovolí vyrazit do přírody? Vítané rozptýlení nabízí Muzeum Šumavy, Galerie Šumavy nebo unikátní Muzeum historických motocyklů, hraček a pivovarnictví přímo v Kašperských Horách

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.