Sociální sítě
Nahoru

Aviatiky milované Victorinox

Kolekce Airboss je inspirována odpočítáváním velitele letadlové lodi, kterému se říká „Air Boss“. Ten také určuje každý vzletový a přistávací čas. Jeho role vyžaduje naprostou přesnost a neochvějný smysl pro detail. K oslavám konce roku 2015, představuje linie Airboss je svůj nejnovější přírůstek: Airboss Mach 9 chronograf. Tyto hodinky disponují všemi výjimečnými funkcemi, kterými se značka Victorinox Swiss Army může pochlubit. 180 ° rotace strojku klade tlačítko chronografu start / stop na 8 hodin pro optimální využití pravým palcem, korunku na 9 hodin a druhou korunku na 2 hodinu.

airbossRafinovaná estetika, robustnost, přesnost a perfektní čitelnost napříč všemi funkcemi jsou klíčovými hesly, které vedly tvůrce tohoto modelu k propracování až do nejmenšího detailu. Číselník je charakterizován velkými číslicemi a dlouhými centrálními hodinovými a minutovými ručkami, které jsou pokryté luminiscenční vrstvou pro lepší čitelnost. Jak se dalo očekávat, značka Victorinox Swiss Army nezapomněla ani na vojenský čas, který je vyznačen na kruhu ve středu číselníku. Funkce časomíry jsou vyvedeny tradičním způsobem, s použitím dvou podlouhlých tlačítek umístěných po obou stranách korunky. 30-minutový sčítač je na 6 hodinách, 12-hodinový sčítač je 12 hodinách, malá sekundovka na 3 hodinách a datumovka na 6 hodinách.

Jednou z nejoblíbenějších funkcí pilotních hodinek je praktické rotační logaritmické pravítko vepsané na lunetě. To vám umožní měřit a převádět různé proměnné, jako je například metrický systém na míle nebo litry na galony, stejně jako rychlost, vzdálenost a spotřebu paliva. Tato funkce se může ukázat jako velmi užitečná jak ve vzduchu, tak v každodenním životě. Airboss Mach 9 chronograf je k dispozici ve dvou verzích: první nabízí ekologicky zpracovaný hnědý kožený náramek, zatímco druhá nabízí náramek z nerezové oceli. Airboss tak úspěšně interpretuje estetické kódy prvních pilotních hodinek.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.