Gastro | 19.11.2015 | Marek Zelený

Quisisana Palace byl oceněn jako nejlepší butikový hotelem u nás

Hotel Quisisana Palace v Karlových Varech získal jedinečné prestižní ocenění od vyhlášené světové organizace World Luxury Hotel Awards. V rámci České republiky zvítězil v roce 2015 v kategorii Luxusní butikový hotel. Ocenění světového významu bylo vyhlášeno 24. října 2015 na slavnostním ceremoniálu v hotelu Harbour Grand Hong Kong, které si paní ředitelka Sylva Brouková osobně převzala.
Prebirani_ceny_vlevo_reditelka_Quisisana_PalaceUcházet se o možnost účasti v soutěži mohou všechny luxusní hotely, skupiny hotelů, resorty a luxusní apartmány a chaty, wellness resorty, které poskytují vysoce kvalitní služby. Vítězství v daných kategoriích soutěže je o to cennější, že je postaveno především na hodnocení hostů, kteří měli s daným hotelem osobní zkušenost. Ceny jsou vyhlašovány na slavnostním ceremoniálu a ocenění přináší hotelům výjimečnou prestiž.


The World Luxury Hotel Awards je uznávaná světová organizace poskytující prvotřídním hotelům ocenění za perfektní vybavení hotelu a služby poskytované hostům. Cílem organizace je podporovat a zvýšit standardy služeb v rámci hotelového průmyslu v segmentu nejlepších hotelů. Ceny jsou udělovány hotelům po celém světě a v různých kategoriích.
Quisisana_Palace_exterier

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz