Sociální sítě
Nahoru

Quisisana Palace byl oceněn jako nejlepší butikový hotelem u nás

Hotel Quisisana Palace v Karlových Varech získal jedinečné prestižní ocenění od vyhlášené světové organizace World Luxury Hotel Awards. V rámci České republiky zvítězil v roce 2015 v kategorii Luxusní butikový hotel. Ocenění světového významu bylo vyhlášeno 24. října 2015 na slavnostním ceremoniálu v hotelu Harbour Grand Hong Kong, které si paní ředitelka Sylva Brouková osobně převzala.

Prebirani_ceny_vlevo_reditelka_Quisisana_PalaceUcházet se o možnost účasti v soutěži mohou všechny luxusní hotely, skupiny hotelů, resorty a luxusní apartmány a chaty, wellness resorty, které poskytují vysoce kvalitní služby. Vítězství v daných kategoriích soutěže je o to cennější, že je postaveno především na hodnocení hostů, kteří měli s daným hotelem osobní zkušenost. Ceny jsou vyhlašovány na slavnostním ceremoniálu a ocenění přináší hotelům výjimečnou prestiž.

The World Luxury Hotel Awards je uznávaná světová organizace poskytující prvotřídním hotelům ocenění za perfektní vybavení hotelu a služby poskytované hostům. Cílem organizace je podporovat a zvýšit standardy služeb v rámci hotelového průmyslu v segmentu nejlepších hotelů. Ceny jsou udělovány hotelům po celém světě a v různých kategoriích.

Quisisana_Palace_exterier

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.