Sociální sítě
Nahoru

S.T. Dupont a nová James Bond kolekce

Značka S.T.Dupont slaví návrat Jamese Bonda na plátna kin svou novou kolekcí.  Ta je stejně jako svět nejslavnějšího špiona světa ztělesněním elegance, rafinovanosti a špičkové technické inovace nejvyššího řádu. Po kolekcích James Bond 2004 a Casino Royale collection 2006 se agent  007 opět spojí se značkou S.T. Dupont, světově proslulou svými zapalovači a dokonale rafinovanými psacími potřebami. Jedinečnou inspirací pro novou limitovanou edici Spectre se stal první záběr, který už desítky let uvádí každou bondovku, tedy pohled hlavní pistole.

James Bond Premium collection palladiumLuxusní nové zapalovače S. T. Dupont s reliéfem legendárního průhledu skrz hlaveň zbraně, tzv. Gun barrel, jsou celosvětově unikátní. Kromě toho jsou stejně jako psací potřeby nové kolekce  S. T. Dupont mistrovským zlatnickým dílem.

Design zapalovačů z kolekce Spetre je založen na slavném modelu Ligne 2. Jeho tělo je celokovové s jemným vzorkem připomínajícím hru světla a stínu. Tomuto jedinečnému uměleckému dílu dominuje leštěný tunel procházející  středem zapalovače. Model Spectre je k dostání ve dvou variantách: v barvě černého saténu a provedení palladium.

James Bond Premium collection blackLuxusní psací potřeby z kolekce Spectre vycházejí z edice Ligne D. dokonale padnou do ruky a jejich kovové tělo s umělecky zpracovaným vyrývaným vzorkem dodá vašim prstům na dotyk téměř sametový pocit. Stejně jako zapalovače se i pera vyrábějí s povrchovou úpravou v barvě černého saténu, nebo v provedení palladium a ve třech variantách: plnící pero, roller a kuličkové pero.

Zapalovače i pera z kolekce Spectre mají prostor pro vyrytí vlastních log nebo osobních vzkazů. Každý kus je označen symbolem 007 a logy edice Spectre a dodáván v luxusních černě lakovaných krabičkách.

James Bond cigar cutterMaxiJetKaždý z výrobků této limitované edice je číslován a je vyráběn v nákladu  přesně 1963  kusů. Tento počet symbolicky připomíná rok, kdy se v bondovce vůbec poprvé objevila legendární úvodní znělka s průhledem skrz hlaveň pistole, symbol kolekce Spectre.

Luxusní sběratelský box kolekce Spectre je skutečně výjimečný dárek. Černě lakovaná krabička v majestátním stylu je osazena kombinačním zámkem té nejvyšší kvality. Luxusní set obsahuje plnící a kuličkové pero edice Spectre a samostatný adaptabilní roller hrot a samozřejmě Spectre zapalovač. Kolekce je vyráběna v limitovaném počtu 150 dárkových krabiček v obou verzích: palladium a černá. Uvnitř každého boxu naleznete číslovaný štítek se symbolem 007 a logem kolekce Spectre.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.