Sociální sítě
Nahoru

VICTORINOX SWISS ARMY ROCK – NOVÁ VŮNĚ PRO MUŽE

Elegantní, silná a autentická – nová pánská vůně ROCK skvěle kombinuje všechny tyto ctnosti. Toaletní voda zapůsobí svým bohatým, pikantním nádechem s minerálním akcentem, který jí dodává charakteristickou eleganci. ROCK zosobňuje přirozeně estetický svět plný svobody a dobrodružného ducha, kterého sofistikovaný muž dokonale zkombinuje s dnešním městským životním stylem. Subtilní vůně je kultivovaná, ale přesto jasně rozvíjí svou silnou, mužskou podstatu. Žít život naplno, s neomezeným sebevědomím. FRA_40232_218_P1Rozmanité a kořenité tóny pelyňku a muškátového oříšku jsou korunovány transparentní svěžestí levandule, jež připomíná nezapomenutelné zážitky ze vzdálených cest. Cedrové dřevo, kadidlo a kmín dodávají vonnými esencemi vzrušující maskulinní rozměr. Teplo pačuli a kůže šíří atmosféru smyslnosti a vášně. FRA_40232_218_P4ROCK má orientální, mužský dotek s aromatickým a minerálním nádechem. Exkluzivní toaletní voda pro muže z řady Swiss Army dokonale završuje řadu vůní Victorinox. FRA_40232_218_S3Obal překonává všechny dřívější koncepty designů pro parfémy. Vůbec poprvé, inspirován monumentálním švýcarským pohořím, nese flakón znak Victorinox ze skutečného kamene. Žluté písmo na mírně průhledném, antracitově zbarveném skle, nese moderní, kontrastní akcenty. Třpytivý efekt připomíná kus minerálního kamene lesknoucí se ve slunečním světle.

www.victorinox.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.