Sociální sítě
Nahoru

Koupelnové studio pro ty nejnáročnější

Nový a jedinečný koncept koupelnového studia se v říjnu slavnostně otevřel v pražském Karlíně. Showroom ELITE BATH, člen skupiny SIKO, je ideálním místem pro ty, kteří se nespokojí s běžným standardem ve vybavení koupelen, a mají vysoké nároky na estetiku a exkluzivní design. Výrobci koupelnového vybavení, jejichž výrobky najdete v ELITE BATH, patří ke špičkám v oboru. Exkluzivní kolekce značek, jako jsou např. Villeroy&Boch, Kaldewei, Laufen, Dornbracht,  jsou prezentovány s velkorysostí a vzdušností prostoru, kterou si oprávněně zasluhují. Nakloněná a osvětlená pódia s novinkami v koupelnovém vybavení,  která najdete v showroomu, nabízí okouzlující a jedinečný pohled.

Elite_BathSpolu s otevřením nového showroomu, který najdete na Rohanském nábřeží, v budově River Diamond, byl spuštěn i zbrusu nový web studia www.elitebath.cz. Naleznete zde mnoho inspirace, třeba právě pro vaši koupelnu, a objevíte koupelnové solitéry a nábytek vysoké kvality a funkčnosti.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.