Sociální sítě
Nahoru

PME LEGEND přichází do České Republiky v novém

Holandská firma PME Legend American Classic přichází na český trh se svými originál prodejnami. Došlo ke spojení se společností European Brands, která se svými 15ti prodejnami zastupuje více značek, je výhradním distributorem značek Timezone, NoExcess a NOize, dále pak generálním prodejcem MCS (bývalé Marlboro Classic), Desigual a právě PME Legend American Classic (dříve Pall Mall). Dále v obchodech najdete také italskou značku DEHA a holandskou Scotch&Soda.

campaign 2015 PME LEgend _městský outfit2PME Legend American Classic najdete ve většině prodejen European Brands s ostatními značkami, ale hlavně ve dvou monobrandech, v Metropoli Zličín a v OC Letňany – přičemž 19.11. proběhlo slavnostní otevření právě prodejny na Zličíně za účasti i managing direktora PME Legend pana Roberta Theijssena, majitele European Brands Jana Říhy a Marty Jandové a dalších VIP osobností.

Classic_2_PMELEGENDSvět PME LEGEND American Classic je připomínkou a holdem světu pilotů nákladních letadel na americkém středozápadě. Tyto stroje měly specifické místo v historii letectva a staly se legendou oblohy. Spojovala se v nich spolehlivost, design a vytrvalost – a tato kombinace se stala revolucí v leteckém průmyslu. Stejně tak jejich piloti potřebovali oblečení splňující nejnáročnější požadavky na design a spolehlivost. To jim právě oblečení pod značkou PME LEGEND American Classic splnilo: „manufactured to last, tailored for comfort“

Classic_4_PMELEGENDPrvní kolekce byla uvedena na trh v roce 1992 a rychle si získala mnoho příznivců. Symboly letectví se dodnes prolínají celou kolekcí a umožňují řadě zákazníků identifikovat se se značkou a spojit s ní svůj životní styl. V kolekci podzim/zima 2015/2016 najdete různé druhy džínů, kožené bundy, tzv.pilotky, ale také specialitku, bundu citlivou na teplotu. Vnější textilie je vyrobena z tepelně citlivého materiálu, který mění barvu, když je plášť vystaven různým teplotám. Bunda má tmavozelenou barvu v chladném počasí a jde až do světle zelené, když je tepleji. Jinak samozřejmě izoluje teplo zevnitř a je úžasně pohodlná.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.