Sociální sítě
Nahoru

FUTURISTICKÁ AVANTGARDA

Designér s japonskými kořeny Jódži (Yohji) Yamamoto uvádí novou kolekci dioptrických a slunečních brýlových obrouček, jak sám uvádí: „Se zrakem obráceným k minulosti, jsem se vydal zpět do budoucnosti“.

YY500177154

Excentrickou vizi novinek s futuristickým nádechem spojují tři slova: dramatičnost, intelegence a avantgarda. Téměř 85 letý návrhář během své kariéry navrhoval například pro Hermès či hudebníka Eltona Johna a patří mezi nejuznávanější asijské umělce.

YY500301954

Originální, okouzlující a špičkově technicky provedené obroučky jsou maximálně nadčasové, i když propojujícím prvkem designu je právě dekonstrukce. Jódžiho láska ke klasické formě se zde tak potkává s jeho futuristickým duchem, řemeslnou zručností a vyplouvá na povrch i skrze volbu jednotlivých odstínů barev. Zatoužíte-li vybavit se něčím opravdu neotřelým, navštivte Žilka Optik Studio, které vám za cenu 14 000 Kč nabídne exkluzivně hned několik Yamamotových modelů.

YY500991449

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.