Sociální sítě
Nahoru

BRÝLE ALAIN MIKLI – DOKONALÁ SOUHRA BAREV, MOTIVŮ A TVARŮ

OPTIKA POLÁK, česká rodinná firma s více než dvacetiletou tradicí, představuje výběr novinek brýlí francouzské značky Alain Mikli. Nové unikátní modely nejsou jen funkčním, ale díky svým netradičním tvarům, barvám a motivům, jsou i efektním módním doplňkem, který dokáže podtrhnout osobnost svého nositele. Dagmar Poláková, spolumajitelka OPTIKA POLÁK, dodává: „Luxus, extravagance, preciznost a ruční zpracování: to jsou zásadní atributy, kterými se pyšní brýle značky Alain Mikli. Jedná se o malosériové skvosty, jež v sobě snoubí nejen estetickou hodnotu, ale i umělecký význam.“

1_Optika Polák unisex brýle Alain Mikli 12780 Kč _MG_5594Extravagantní unisexové brýle. Provedení: dobře leštitelný transparentní plast s aktuálním motivem (jehličkou)a efektní červenou linkou. Ruční výroba.

Cena: 12  780 Kč 2_Optika Polák dámské brýle Alain Mikli 17810 Kč _MG_5573Dámské elegantní brýle. Provedení: speciální kov (vhodný i pro alergiky), plastové stranice, výrazná žlutá linka na horní části obrub a stranách. Ruční výroba.

Cena: 17 810 Kč 3_Optika Polák dámské brýle Alain Mikli 10520 Kč _MG_5568Stylové dámské brýle módního tvaru. Provedení: černý dobře leštitelný plast s trendovou perletí. Ruční výroba.

Cena: 10 520 Kč 4_Optika Polák dámské brýle Alain Mikli 12790 Kč _MG_5576Efektní brýle vhodné pro dámy s užším obličejem. Provedení: transparentní plast s novými módními barvami: fialovou a oranžovou. Ruční výroba.

Cena: 12 790 Kč 5_Optika Polák pánské brýle Alain Mikli 10520 Kč _MG_5578Pánské stylové brýle. Provedení: dobře leštitelný plast módní žíhání s nápadnou žlutou linkou na horní části obrub i stranicích. Ruční výroba.

Cena: 10 520 Kč 6_Optika Polák dámské brýle Alain Mikli 12790 Kč _MG_5587Výrazné dámské módní brýle. Provedení: dobře leštitelný žlutý průhledný plast s aktuálním motivem (jehličkou). Ruční výroba.

Cena: 12 790 Kč

www.optika-polak.cz

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.