Sociální sítě
Nahoru

Studio YOON láká hlavně ženy

Nový rok je ideálním obdobím pro pozitivní změny životního stylu. Studio YOON v Praze 9 – Klánovicích je tím pravým místem, kde lze začít. Pestrá nabídka služeb Studia YOON umožňuje každému klientovi, zvolit si právě takovou formu relaxace, odpočinku a práce na sobě, jaká mu vyhovuje. DSC08024

Nabídka cvičebních lekcí, která se neustále rozšiřuje, je skutečně pestrá. Najdete tu hodiny různých druhů jógy i pilates, silovější cvičení na závěsných systémech i dynamický funkční trénink. Pestré složení lekcí doplňuje taneční Zumba a netradiční fitness aktivita FLOWIN. Specialitou a novinkou v českém fitness prostředí je Aerial jóga, která představuje efektivní spojení jógy a podporou látkové hamaky, připomínající houpací síť. Ta s využitím přirozených zákonů gravitace pomáhá k dokonalejšímu provedení tradičních jógových ásan (pozic). Pokud nevíte, která hodina je pro vás ta pravá, Studio YOON nabízí možnost vyzkoušet si v rámci první návštěvy kteroukoli z lekcí zdarma! YOON_1Interiér je vytvořen v čistém a vzdušném wellness stylu, který přispívá k pozitivnímu pocitu z návštěvy studia. Pokud to však dovolí počasí, část lekcí se přesouvá na prostornou dřevěnou terasu, která přiléhá k hlavnímu sálu. Tuto zajímavou možnost, která je dosud v nabídce pražských studií spíše ojedinělá, ocení zejména ti, kteří v pěkném počasí neradi tráví čas v uzavřeném prostoru fitcenter. V přírodě probíhá také skupinové běhání, které je určené nejen pro začátečníky, kteří se jednomu z nejzdravějších a nejúčinnějších typů pohybu chtějí věnovat. Na své si přijdou i pokročilejší běžci, kterým zkušená lektorka a běžkyně Světlana Tvrzická pomůže zlepšit techniku a správné dýchání.

YOON_2Studio YOON nabízí také lekce určené specielně pro děti, vedle jógy, která je dětem představena zábavnou a hravou formou, je to aktuálně cvičení pro maminky s nejmenšími dětmi nebo aikido. To podporuje nejen zdravý fyzický vývoj dětí, ale prospívá také jejich psychice a zdravému sebevědomí. Budoucí maminky ocení hodiny jógy pro těhotné, rodiče malých dětí zase nabídku hlídání u vybraných hodin. Pro aktivní maminky se chytají lekce FitMami, které budou od jara probíhat jak v exteriéru, tak v prostorách studia.

YOON_4Ve Studiu YOON svým klientům také poradí, jak změnit životní styl a začít se zdravěji stravovat. Kvalifikované výživové poradkyně poradí s úpravou jídelníčku a pomohou odhalit i chyby, kterých se možná nevědomky dopouštíte. Vaši aktuální kondici a stav prověří špičkový analyzační přístroj InBody. Kromě toho nabízí studio YOON také širokou nabídku doplňkových služeb, jako jsou masáže, fyzioterapie, kineziologie, nebo třeba kosmetika. Pokud tedy chcete udělat něco pro své tělo i mysl, Studio YOON je skvělým místem, kde začít! YOON_aerial

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.