Sociální sítě
Nahoru

Serpenti Forever je klenotem jarní a letní kolekce doplňků Bulgari

Limitovaná edice Serpenti Forever provedená v kůži z krajty je klenotem jarní a letní kolekce doplňků Bulgari. Kabelka je výsledkem náročného, především ručního výrobního procesu trvajícího tři měsíce. Na jeho konci ovšem čeká jedna z 68 kabelek limitované edice.

Bulgari_1 (5)Vzor kabelky je inspirovaný okázalými florálními motivy High Jewelry náhrdelníku z roku 1968, který se stal její předlohou. Náhrdelník obsypaný smaragdy, rubíny a safíry ve výbrusu kabošon doplněný o diamanty rozzářil během slavnostního předávání cen Akademie – Oscar v roce 2006 večerní róbu herečky Keiry Knightleyové, nominované na Oscara za snímek Pýcha a předsudek.

Bulgari_2 (5)Díky barevnosti a výbrusu barevných kamenů působí náhrdelník uhlazeně a elegantně, oproti asymetrickým florálním motivům hojně používaným v tehdejší době ve Francii, od kterých se chtěla značka Bulgari odlišit.

Bulgari_3 (5)Moderní interpretace náhrdelníku je vyobrazena na kabelce Serpenti provedené v kůži z krajty, vytvářející kontrast hrubých šupin a uhlazeného šperkového motivu. Naprostou samozřejmostí je ikonické zavírání v podobě hadí hlavičky s modrýma očima osazenýma lapis lazuli. Kabelka je výsledkem náročného, především ručního výrobního procesu trvajícího tři měsíce. Na jeho konci ovšem čeká jedna z 68 kabelek limitované edice.

Picture 435

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.