Sociální sítě
Nahoru

Ruská vodka Stolichnaya v nových rukách

Legendární Stolichnaya vodka mění distributora pro Českou republiku. Stala se jím společnost Premier Wines & Spirits, se kterou chce ruská firma především zvýšit povědomí o značce ve Střední Evropě. „Velice nás těší, že se nám podařilo získat tak ikonickou značku, jakou Stolichnaya je. Celý náš je tímto spojením nadšen,“ míní marketingový ředitel Alexander Suja.

Stolichnaya portfolioStolichnaya se vyrábí více než 65 let a dnes je synonymymem pro vysoce kvalitní, jemnou a tradiční vodku. Za dobu své existence získala řadu ocenění, mezi nimiž nechybějí zlaté medaile ze soutěží a veletrhů Beverage Testing Institute Awards, San Francisco World Spirits Competition nebo Leipziger Messe. Jako vůbec první na světě začala produkovat ochucené ovocné vodky. „Trh v České republice je momentálně nakloněn kvalitním a prémiovým destilátům, jakým Stolichnaya bezesporu je. Jsem přesvědčen, že naše spolupráce povede ku prospěchu obou stran,” vysvětluje Suja.

Coby noví distributoři chtějí Premier Wines & Spirits posílit povědomí o věhlasné ruské vodce v on-trade i off – trade oblasti. V následujících letech bude společnost usilovat o výrazné posílení značky Stolichnaya nejen v České republice, ale v celé Střední Evropě. „Jsme připraveni poskytnout 100 % úsilí ve všech ohledech. To znamená rychlé dodání všem klientům, kvalitní servis, ale také maximální marketingovou podporu značky,“ dodává marketingový ředitel PWS. Kromě České republiky změnila Stolichnaya svého distributora také v Maďarsku, konkrétně jde o firmu Panna Cocktail.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.