Sociální sítě
Nahoru

TENISKY KANYE WESTA UŽ I V ČECHÁCH

Modely tenisek z kolekce Adidas Originals vzniklé velkolepou spoluprácí s hudební ikonou Kanyem Westem přezdívaným také jako Yeezy nově zakoupíte i v Čechách. Ty první Boots 350 v černé a bílé variantě způsobily ve světě streetové módy doslova poprask. Slavný americký raper, držitel 53 ocenění ze 161 nominací, včetně 21 cen Grammy, patří totiž k legendám a to nejen na poli hudebním, ale i módním. Nová béžová a krémová kolekce populárních tenisek je tedy velmi očekávaným vyvrcholením roční spolupráce rapera se značkou se třemi pruhy. adidas Originals Yeezy Boost 350 Tan 5299Kc_01

Tenisky v nízkém střihu se pyšní svrškem Primeknit: průlomovým materiálem v podobě špičkové digitálně tkané příze, která se maximálně přizpůsobuje chodidlu, téměř jako druhá kůže. Barevně sladěná podrážka dává vyniknout revolučnímu odpružení materiálu Boost, díky kterému jsou Yeezy Boost 350 výjimečně pohodlné a stylové. Béžovokrémové provedení pak představuje nadčasovou estetiku i odvážný krok do budoucnosti streetové módy.

adidas Originals Yeezy Boost 350 Tan 5299Kc_07

Tenisky z kolekce Tan budou dostupné na www.adidas.com/kanye a vůbec poprvé se dostanou do prodeje i v České republice, a to exkluzivně do prodejny Footshop v Bubenské ulici v Praze. Zakoupíte je za 5 299 Kč.

adidas Originals Yeezy Boost 350 Tan 5299Kc_06

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.