Sociální sítě
Nahoru

NOVÝ BUTIK MONTBLANC SÍDLÍ NA ROZHRANÍ PAŘÍŽSKÉ A ŠIROKÉ ULICE V CENTRU PRAHY

Společnost Carollinum, prodejce luxusních hodinek, šperků a doplňků, 15. ledna otevřela nový butik značky Montblanc v Pařížské 14 (vchod ze Široké ulice). Přemístění obchodu do větších prostor je reakcí na značný zájem a oblibu, které se Montblanc těší u českých manažerů a zákazníků obecně. nový butik značky Montblanc v Pařížské 14 (vchod ze Široké ulice)Nový butik, který se nachází na rozhraní Pařížské a Široké ulice, nabízí rozšířený sortiment zboží – od malých kožených doplňků přes psací potřeby až po komplikované modely mechanických hodinek. nový butik značky Montblanc v   Pařížské 14 (vchod ze Široké ulice)Butik je pojat v luxusním stylu, odpovídajícím významu a prestiži značky. Interiér zdobí moderní minimalistický design. Specialitou a zajímavostí nového butiku je VIP salonek pro sběratele psacích potřeb a hodinek (Collector’s Room), kde aktuálně probíhá výstava limitovaných edicí per Montblanc. nový butik značky Montblanc v Pařížské 14 (vchod  ze  iroké ulice)„Carollinum v letošním roce slaví 20. výročí založení a otevření nového butiku Montblanc je první z událostí, které jsme pro zákazníky při této příležitosti připravili,“ uvedla majitelka společnosti Tamara Kotvalová. Přesunutí butiku Montblanc v Široké je potvrzením významu této ulice, coby další klíčové shopping „tepny“ v centru české metropole. nový  butik  značky Montblanc v Pařížské 14 (vchod ze Široké ulice)V dosavadním sídle obchodu Montblanc v Pařížské 9 otevře společnost Carollinum na jaře 2016 nový butik Patek Philippe, exkluzivní značky vysokého hodinářství.

Více na www.carollinum.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.