Sociální sítě
Nahoru

Nejdražší čokoládu světa pokrývá zlato

Nespokojíte se jen tak s nějakým dezertem? Výborně. A co si dát rovnou ten nejlepší? Mluvíme o spojení čokolády a zlata. Co může být víc…

2

Exkluzivní „bonboniéra“ z dílny The Ross Limited vznikla s cílem vytvořit nejlepší čokoládu na světě. Nebe pro oči i chuťové buňky obstará šest dokonalých geometrických kousků inspirovaných přírodními prvky. V precizních tvarech můžete rozpoznat oheň, vzduch, zem, vodu, vakuum a oblohu. Delikatesy jsou uloženy ve zbroušené kouli z čistého vulkanického skla.

1

Umělecké a gurmánské dílo v jednom je zabalené ve zlatě a vyjde na 14 000 dolarů, tedy téměř na 350 000 Kč.  Beauty inspirací se staly tři legendární hollywoodské krásky, Vivien Leigh, Marilyn Monroe a Audrey Hepburn.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.