Sociální sítě
Nahoru

Jak se vyvíjí stavba luxusní dubajské perly Rás al-Chajma?

O exkluzivním rezidenčním a hotelovém komplexu DIC Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech na umělém ostrově Al Marjan, který je právě ve výstavbě, si můžete přečíst nejen na stránkách nového čísla časopisu Top Class únor/březen 2016, ale i na našem iluxusu. Tří miliardová dubajská perla, za jejíž realizací stojí obchodník s diamanty a český šperkař Luboš Říha, patří jednoznačně k připravovaným projektům, které by v roce 2016 neměly uniknout vaší pozornosti.

Attachment-1

Stále totiž máte možnost za apartmán o velikosti 46 m2 zaplatit jen cca 4 000 000 Kč, a stát se tak majitelem exkluzivní nemovitosti v místě s nádhernými plážemi i krystalicky čistým mořem a zároveň i investice, jejíž vlastnictví vám může přinést nesporné výhody nejen jako soukromé osobě, ale i jako podnikateli. Představte si možnost podnikat s nulovou daní z příjmů či předpokládaný výnos z růstu cen vaší nemovitosti 8-10% ročně… nezní to báječně? V rozhodnutí, zda investovat do nového druhého domova mimo Českou republiku vám může pomoci i fakt, že celý projekt se významně vyvíjí. Přípravné práce ke stavbě jsou v plném proudu – je hotovo oplocení pozemku, vyčištění pláží, probíhá pilotáž… Do konce února navíc DIC oznámí také provozovatele hotelu, který bude vybrán z uchazečů, mezi nimiž najdeme i takové společnosti, jako jsou například Trump International, Le Meridien nebo Sheraton.

image1

Uvažuje se také o tom, že budou vybrané apartmány vystavěny s využitím americké technologie Hypoxico, která za pomoci unikátního řešení vnitřních prostor nabídne vysokohorské prostředí v domácích podmínkách. Vzniknou tak tzv. „apartmány dlouhověkosti“, jež patří k nejnovějšímu trendu v bydlení právě díky kvalitě technologie, která simuluje čisté vysokohorské prostředí s řidším vzduchem a vaše bydlení se pak stává samo o sobě místem pro prevenci obtíží i nemocí, jakými jsou například astma, alergie, kardiovaskulární potíže, cukrovka, vysoký krevní tlak, poruchy spánku či mnohé další. Odolnost organismu roste, tělu se zlepšuje kondice, výdrž i výkonnost a není to přesně to, co se od top manažera a bussinessmana očekává? Své o tom vědí špičkoví sportovci, jako jsou plavec Michael Phelps či golfista Tiger Woods, kteří si za pomoci Hypoxico technologie působící na jejich tělo během spánku i tréninku zvyšují své sportovní limity, ale i mnozí špičkový akční herci, jako je například Ben Foster, jež se s pomocí Hypoxico tréninků připravoval na náročné akční scény hollywoodského trháku Na život a na smrt. Proč tedy nemít kvalitnější a plnější život jen tím, že si vyberete lepší podmínky bydlení?

Kontakt: http://dicresort.com/cs/, www.hypoxiegroup.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.